Gå til indhold
I samarbejde med Airteam har Lindab leveret en Pascal-løsning til Sct. Michael Skole i Kolding, der sikrer et godt indeklima til glæde for både børn og voksne.
I samarbejde med Airteam har Lindab leveret en Pascal-løsning til Sct. Michael Skole i Kolding, der sikrer et godt indeklima til glæde for både børn og voksne.

Pressemeddelelse -

Godt indeklima er en investering i børns fremtid

På Sct. Michaels Skole i Kolding har man i mere end 135 år arbejdet for at skabe de bedste rammer for børns læring i både pædagogisk og fysisk forstand. Derfor besluttede bestyrelsen og ledelsen at totalrenovere skolen fra kælder til kvist med fokus på indeklimaet. Med en Lindab Pascal ventilationsløsning kan skolen byde børn og voksne velkommen efter sommerferien med et godt indeklima.

Et stigende antal af landets skoler vælger aktivt at forbedre indeklimaet rundt om i klasseværelserne med mekanisk ventilation. Blandt dem er Sct. Michaels Skole i Kolding, hvor man i forbindelse med en totalrenovering har valgt en behovsstyret ventilationsløsning fra Lindab.

”Vi har længe haft et ønske om at nedbringe CO2-niveuaet på skolen. Der blev hurtigt meget varmt i klasselokalerne, og luftkvaliteten blev dårlig.Børnene blev trætte og havde svært ved at koncentrere sig, og derfor var ventilation et absolut must i forbindelse med renoveringen. Ventilation er en rigtig god investering i børnenes fremtid,” siger Jette Bonde Mikkelsen, skoleleder på Sct. Michaels Skole.

En energisparende og driftssikker løsning

På skoler, hvor lokaler kan gå fra at være tomme til pludselige at rumme 25 børn, er det nødvendigt med en fleksibel og energioptimeret ventilationsløsning, der kan sikre et konstant optimalt indeklima.

”Lindab Pascal er en rigtig god løsning til en skole, fordi den kan regulere luften efter behov og på den måde holde CO2-niveauet nede,” siger John Harboe fra Airteam, der har monteret ventilationsløsningen på Sct. Michaels Skole.

Hos Lindab mærker man også en stigende interesse for behovsstyret ventilation til skoler.

”De sidste 5-10 år er skolernes interesse for vores ventilationsløsninger steget markant. Bygningsreglementet rykker mod mindre og mindre energiforbrug, og derfor vælger flere skoler en driftssikker, behovsstyret ventilationsløsning som vores Lindab Pascal,” siger Stephan Jensen, salgsingeniør i Lindab.

Forbedrede forhold fra dag et

Det forbedrede læringsmiljø har allerede skabt stor glæde på Sct. Michaels Skole.

”Det er fantastisk dejligt at komme rundt på skolen og høre børn og voksne sige, at miljøet er blevet så meget bedre efter renoveringen. Det er nemlig vores ansvar at udnytte potentialet og skabe de bedste vilkår for børnenes liv og læring.” afslutter skoleleder Jette Bonde Mikkelsen.

Emner


Om Lindab

Lindabs produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 9.326 mio i 2018 og er etableret i 32 lande med ca. 5.100 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2018 udgjorde det nordiske marked 45%, CEE/CIS 20% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 33% og andre markeder udgjorde 2% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Lindabs produkter og løsninger

Ventilation: Vi producerer kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation samt opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter: Alle vores produkter og systemer er af tyndpladestål. Vi producerer tagrender, tag- og vægbeklædning, industri- og garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer: Systemerne er præfabrikerede i stål. Vi producerer komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Good Thinking

Hos Lindab er Good Thinking en filosofi, der styrer os i alt vi gør. Vi arbejder hver dag på at skabe et sundt indeklima og forenkle opførelsen af bæredygtige bygninger. Vi stræber efter at designe brugervenlige, innovative produkter og løsninger og sikre en effektiv logistik og tilgængelighed. Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed så vi kan reducere vores aftryk på miljøet og klimaet. Det gør vi ved at udvikle nye metoder til produktion af vores produkter og løsninger med brug af et minimum af energi og naturlige ressourcer og derved mindske de negative konsekvenser for miljøet. Vi anvender stål i vores produktion og stål er et af få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO2-udslip i naturen og et mindre energispild.

Kontakt

Heino Wolter Juhl

Heino Wolter Juhl

Adm. direktør, Lindab A/S +45 73 23 23 10
Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.