Gå til indhold
Godt indeklima er en investering i børns fremtid

Billede -

Godt indeklima er en investering i børns fremtid

”Vi har længe haft et ønske om at nedbringe CO2-niveuaet på skolen. Der blev hurtigt meget varmt i klasselokalerne, og luftkvaliteten blev dårlig. Børnene blev trætte og havde svært ved at koncentrere sig, og derfor var ventilation et absolut must i forbindelse med renove-ringen. Ventilation er en rigtig god investering i børnenes fremtid,” siger Jette Bonde Mikkelsen, skoleleder på Sct. Michaels Skole.
  • Licens: @ All rights reserved (download tilladt)
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 1810 x 1260, 1,22 MB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.