Gå til indhold
Thomas Axelsen fra Lindab er med på Team Rynkeby Sønderjylland, som i slutningen af juni begynder den over 1.200 km lange tur til Paris for børn med kritiske sygdomme og de-res familier.
Thomas Axelsen fra Lindab er med på Team Rynkeby Sønderjylland, som i slutningen af juni begynder den over 1.200 km lange tur til Paris for børn med kritiske sygdomme og de-res familier.

Pressemeddelelse -

Thomas fra Lindab træner op til sit livs cykeltur

Sønderjyske Thomas Axelsen er i fuld gang med at træne op til at deltage i årets Team Rynkeby tur til Paris. Formålet med turen er at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme, og med sin arbejdsplads, Lindab, som guldsponsor, er Thomas allerede kommet godt fra start.

Team Rynkeby er er et årligt velgørenhedscykelløb fra Danmark til Paris, som har til formål at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.

Hvert eneste år ansøger tusindvis af mennesker om en plads på det populære cykelhold. Thomas Axelsen, der til daglig er project manager i Lindab, var én af de heldige, som blev optaget på Team Sønderjylland og deltager på dette års tur.

”Vi er et hold af meget forskellige mennesker, men vi har alle det til fælles, at vi gerne vil tage ansvar og hjælpe med at samle penge ind til børnene og deres familier,” siger Thomas Axelsen og fortsætter:

”Vi er i fuld gang med træningen og ender med at have cyklet mellem 2.500 og 3.000 kilometer, inden den egentlige tur går i gang. Men med et formål, der er større end en selv, er det ikke noget problem,” fortæller han.

Stolt af at være en del af Lindab
Cyklen har fyldt rigtig meget i Thomas Axelsens hverdag lige siden optagelsen på holdet. Både i fritiden, hvor Thomas træner op til turen med det sønderjyske hold, og på arbejdet i Lindab, hvor kollegerne følger engageret med fra sidelinjen.

Sidste år var Lindab sølvsponsor af Team Rynkeby, men i år har virksomheden opgraderet til at være guldsponsor for at støtte op om Thomas. Med opgraderingen fulgte print af det blå-hvide Lindab-logo på det sønderjyske holds cykeltrøjer. Et logo, som Thomas Axelsen bærer med stolthed.

”Jeg er rigtig glad for, at min arbejdsplads støtter op om projektet. Det er noget af det, der gør, at jeg er stolt af at være ansat i Lindab. Det er et helt fantastisk sted at være, og derfor har jeg været her i 20 år,” siger Thomas Axelsen.

Medvind fra arbejdspladsen
Medarbejdernes trivsel er i højsædet i Lindab, hvor glade medarbejdere og glade kunder ifølge Marketing- og HR Manager Heino Juhl er tæt forbundet.

”For os hænger glade medarbejdere og evnen til at yde god service sammen. Vi er rigtig stolte af vores medarbejdere i Lindab. Derfor støtter vi selvfølgelig også op om særlige indsatser, som den Thomas yder for Team Rynkeby,” siger Heino Juhl.

”Med sin deltagelse hjælper Thomas nogle af dem som er hårdest ramt i samfundet på en måde, som forbinder motion, sundhed og et stærkt sammenhold i Team Rynkeby. Med Lindab-logoet på trøjen repræsenterer han hele Lindab-familien på turen til Paris, og det er vi meget stolte over at støtte,” siger Heino Juhl.

Team Rynkeby har afgang den 29. juni, hvor Thomas og Team Rynkeby Sønderjylland har over 1.200 km i vente på deres livs cykeltur, inden de når Paris.

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindabs produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 8.242 mio i 2017 og er etableret i 32 lande med ca. 5.100 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2017 udgjorde det nordiske marked 46%, CEE/CIS 18% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 33% og andre markeder udgjorde 3% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Lindabs produkter og løsninger

Ventilation: Vi producerer kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation samt opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter: Alle vores produkter og systemer er af tyndpladestål. Vi producerer tagrender, tag- og vægbeklædning, industri- og garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer: Systemerne er præfabrikerede i stål. Vi producerer komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Good Thinking

Hos Lindab er Good Thinking en filosofi, der styrer os i alt vi gør. Vi arbejder hver dag på at skabe et sundt indeklima og forenkle opførelsen af bæredygtige bygninger. Vi stræber efter at designe brugervenlige, innovative produkter og løsninger og sikre en effektiv logistik og tilgængelighed. Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed så vi kan reducere vores aftryk på miljøet og klimaet. Det gør vi ved at udvikle nye metoder til produktion af vores produkter og løsninger med brug af et minimum af energi og naturlige ressourcer og derved mindske de negative konsekvenser for miljøet. Vi anvender stål i vores produktion og stål er et af få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO2-udslip i naturen og et mindre energispild.

Kontakt

Heino Wolter Juhl

Heino Wolter Juhl

Adm. direktør, Lindab A/S +45 73 23 23 10
Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.