Gå til indhold
Hos Lindab ser man kundernes høje forventninger som udtryk for tillid til virksomheden og medarbejdernes faglige kompetencer.
Hos Lindab ser man kundernes høje forventninger som udtryk for tillid til virksomheden og medarbejdernes faglige kompetencer.

Pressemeddelelse -

Ny markedsundersøgelse: Markedet stiller forskellige krav til byggeriets leverandører

Byggebranchens forskellige leverandører bliver ikke mødt med lige store krav fra kunderne, når der skal leveres materialer til landets mange byggeprojekter. Det viser en ny markedsundersøgelse udført af Customer Agency på vegne af Lindab.

Ifølge undersøgelsen stiller en tredjedel af de 530 adspurgte respondenter højere krav til Lindab end de konkurrerende leverandører til byggeriet. Resultatet bliver mødt med glæde hos Lindab, der ser de høje forventninger som udtryk for stor tillid.

”I Lindab bliver vi mødt med høje forventninger, og det er vi rigtig glade for. Kundernes forventninger er summen af deres tidligere erfaringer med os. Når forventningerne er høje, betyder det, at vi tidligere har leveret et godt produkt og en god service. Forventninger er udtryk for, at de har tillid til vores kompetencer,” siger Puk Spencer, salgsdirektør i Lindab A/S.


Topscorer på tilfredshed
Hele 96% af respondenterne siger, at de er tilfredse med samarbejdet med Lindab, og der er flere årsager til den høje tilfredshed. En af årsagerne er noget så simpelt som tilgængelighed, som 81% af respondenterne angiver har stor betydning for deres tilfredshed. En anden er medarbejdernes faglige kompetencer, som roses af 91% af respondenterne.

”Kunderne ringer ind og beder om hjælp med alt fra beregning til teknisk support. De ved, at der er ekstra tid og hjælp at hente, når de henvender sig hos os. Kunderne er glade for vores digitale redskaber, som de bruger hyppigt, men det er samtidig vigtigt, at de har mulighed for at gribe telefonen og komme i kontakt med os, når de har behov for det,” siger Puk Spencer.


Arbejdsglæden smitter
Som virksomhed er Lindab kendetegnet af en stærk virksomhedskultur med glade medarbejdere, hvilket er én af grundene til, at virksomheden to år i træk er blevet kåret som én af Danmarks bedste arbejdspladser af Great Place to Work.

Den gode arbejdskultur skinner også igennem i analysen, hvor 82% af respondenterne siger, at de kan mærke den gode kultur, mens hele 92% synes, at medarbejderne hos Lindab er venlige og imødekommende.

”Vi mener, at kundens tilfredshed er direkte forbundet med trivslen blandt vores medarbejdere. Man kan med andre ord sige, at glade medarbejdere giver glade kunder, og det afspejler undersøgelsen tydeligt,” siger Puk Spencer.

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindabs produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 8.242 mio i 2017 og er etableret i 32 lande med ca. 5.100 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2017 udgjorde det nordiske marked 46%, CEE/CIS 18% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 33% og andre markeder udgjorde 3% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Lindabs produkter og løsninger

Ventilation: Vi producerer kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation samt opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter: Alle vores produkter og systemer er af tyndpladestål. Vi producerer tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer: Systemerne er præfabrikerede i stål. Vi producerer komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Good Thinking

Hos Lindab er Good Thinking en filosofi, der styrer os i alt vi gør. Vi arbejder hver dag på at skabe et sundt indeklima og forenkle opførelsen af bæredygtige bygninger. Vi stræber efter at designe brugervenlige, innovative produkter og løsninger og sikre en effektiv logistik og tilgængelighed. Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed så vi kan reducere vores aftryk på miljøet og klimaet. Det gør vi ved at udvikle nye metoder til produktion af vores produkter og løsninger med brug af et minimum af energi og naturlige ressourcer og derved mindske de negative konsekvenser for miljøet. Vi anvender stål i vores produktion og stål er et af få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO2-udslip i naturen og et mindre energispild.

Kontakt

Puk Spencer

Puk Spencer

Salgsdirektør, Lindab A/S Ventilation +45 73 23 23 09
Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.