Gå til indhold
Kristian Ravn-Nielsen, Lasse Schmidt og Alex Løkkegaard har med stor succes har gennemført Lindabs toårige talentprogram. Talentprogrammet giver medarbejdere, der yder en ekstra indsats mulighed for at uddanne sig og lære nyt.
Kristian Ravn-Nielsen, Lasse Schmidt og Alex Løkkegaard har med stor succes har gennemført Lindabs toårige talentprogram. Talentprogrammet giver medarbejdere, der yder en ekstra indsats mulighed for at uddanne sig og lære nyt.

Pressemeddelelse -

Lindab dyrker talenterne i succesfuldt talentprogram

Potentiale, ekstraordinær indsats og vilje til udvikling. Det er dét, der skal til for at blive optaget på Lindabs toårige talentprogram, som giver alle medarbejdere mulighed for at avancere sig og lære nyt. Nu er det første program veloverstået, og medarbejderne klar til at teste ny viden og kompetencer af.

Talentudvikling er typisk forbundet med unge elitesportsudøvere eller musikere, men talenter kan findes alle steder uanset fagområde og alder. Derfor igangsætte Lindab for to år siden et talentprogram, der havde til formål at udfordre og udvikle medarbejdere med viljen og potentialet til mere. Nu har de første medarbejdere gennemført programmet og er klar til nye udfordringer i virksomheden.

”Det er vores ansvar at støtte op om de medarbejdere, der har viljen til at lære nyt og udvikle sig. Sådan har vi altid tænkt, og med etableringen af talentprogrammet gør vi den udvikling mulig for alle dem, der har mod på mere,” fortæller Heino Juhl, marketing og HR-manager i Lindab.

Talent kommer i mange former

Talentprogrammet varer to år og består af fælles undervisning i salg, ledelse, kommunikation og økonomi samt et individuelt tilrettelagt forløb, hvor medarbejdere hver især vælger et område at dygtiggøre sig inden for. De tre talenter i første runde af talentprogrammet har både forskellige baggrunde og fagfelter, de ønskede at avancere sig på.

Ét af talenterne er Lasse Schmidt, der et halvt år inde i programmet blev tilbudt at skifte sin daglige arbejdsgang på produktionen ud med projektarbejde inden for procesoptimering.

”Jeg har altid brændt for at udfordre mig selv, og med min arbejdsplads i ryggen har det nu ført til et helt anderledes arbejde, end jeg havde tidligere. Nu arbejder jeg med projekter og procesoptimering, og det er vildt spændende,” udtaler Lasse Schmidt.

Et program for alle

Lysten til at prøve noget nyt kan melde sig efter mange år med den samme funktion i den samme stilling, men den kan også være drevet af nysgerrighed og ønsket om udfordring.

”Uanset incitament, alder og fagområde bør alle have lige muligheder for at udvikle sig. Vores talentprogram er for alle, ligegyldigt om man ønsker at opkvalificere sig mod en stilling med større ansvar, eller man har et ønske om at gå i en helt ny retning,” siger Heino Juhl og fortsætter:

”Der er mange fordele ved det her initiativ, men den største må absolut være den fælles værdi, der kommer ud af talentprogrammet. Det er personlig udvikling, der giver genlyd på tværs af hele virksomheden. Ikke nok med, at programmet fastholder vores loyale og dygtige medarbejdere, så sender det også både kolleger og omverdenen et signal om, at der er mange muligheder i Lindab, når først man er ansat og engageret.”

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindabs produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 9.326 mio i 2018 og er etableret i 32 lande med ca. 5.100 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2018 udgjorde det nordiske marked 45%, CEE/CIS 20% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 33% og andre markeder udgjorde 2% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Lindabs produkter og løsninger

Ventilation: Vi producerer kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation samt opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter: Alle vores produkter og systemer er af tyndpladestål. Vi producerer tagrender, tag- og vægbeklædning, industri- og garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer: Systemerne er præfabrikerede i stål. Vi producerer komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Good Thinking

Hos Lindab er Good Thinking en filosofi, der styrer os i alt vi gør. Vi arbejder hver dag på at skabe et sundt indeklima og forenkle opførelsen af bæredygtige bygninger. Vi stræber efter at designe brugervenlige, innovative produkter og løsninger og sikre en effektiv logistik og tilgængelighed. Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed så vi kan reducere vores aftryk på miljøet og klimaet. Det gør vi ved at udvikle nye metoder til produktion af vores produkter og løsninger med brug af et minimum af energi og naturlige ressourcer og derved mindske de negative konsekvenser for miljøet. Vi anvender stål i vores produktion og stål er et af få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO2-udslip i naturen og et mindre energispild.

Kontakt

Heino Wolter Juhl

Heino Wolter Juhl

Adm. direktør, Lindab A/S +45 73 23 23 10

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.