Gå til indhold
Ny elev på Lindabs hovedkontor

Nyhed -

Ny elev på Lindabs hovedkontor

Melanie Nielsen er vores nye kontorelev på hovedkontoret i Haderslev. Hun skal på skift arbejde i vores afdelinger for økonomi, indkøb og salg. Vi glæder os rigtig meget til at arbejde sammen med Melanie og vi vil gøre vores bedste for at hun får en sjov og lærerig elevtid.

”Valget faldt på Lindab fordi jeg er fascineret af ”good thinking” filosofien og som person er jeg drevet af at mine kunders succes er min succes. Jeg vil gerne udfordre mig selv i nye fag, men fag som stadigvæk påvirker kunderne og jeg vil gøre mit for at de stadigvæk får en fantastisk oplevelse. Det bliver skønt at lære og opleve Lindab ånden på første række” siger Melanie.

Ønsker du også at blive en del af Lindab-holdet, så læs mere om mulighederne HER.

Emner

Kategorier

Kontakt

Heino Wolter Juhl

Heino Wolter Juhl

Adm. direktør, Lindab A/S +45 73 23 23 10

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Om Lindab:
Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer kanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, samt tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål.

Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 4.500 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2021 en nettoomsætning på SEK 9,166 mio.