Gå til indhold
Lindab går foran i branchen

Nyhed -

Lindab går foran i branchen

Marketing & HR Manager ved Lindab, Heino Juhl, har gentagne gange varslet "prislisternes død", når samtalen er faldet på tryksager sammen med Susanne fra FROM Grafisk. Men han må samtidig også sande, at behovet for at stå med et fysisk eksemplar i hånden nok aldrig forsvinder helt. - Og heldigvis for det, set ud fra et trykkeri's synspunkt. Det er dejligt, når en virksomhed som Lindab opjusterer kravene til deres tryksager, så de lever op til den filosofi, som Lindab i forvejen arbejder med - nemlig det miljø- og samfundsmæssige ansvar.

Heino Juhl fortsætter med et smil på læben: "I dagligdagen støttes salgsarbejdet naturligvis også med både pdf'er samt adgang til de rette filer online for at tage mest muligt hensyn til miljøet, men samtidig er vi også nødsaget til at lytte efter, hvad vores målgrupper vil have, så prislisterne får lov til at leve – lidt endnu."

"Jeg ser ikke et tillæg på 1,3 % som specielt højt"

Trine Hansen og Heino Juhl med de nye tryksager på Lindabs kontor i Haderslev

FROM Grafisk har netop produceret og leveret en større portion CO2 neutrale kataloger og prislister til Lindab, hvor CO2 neutral logoet er placeret på tryksagens bagside. Om CO2-neutraltillægget størrelse siger Heino Juhl: "Jeg ser ikke et tillæg på 1,3 % som specielt højt, det skal ses i sammenhæng med, at vi i forvejen anvender FSC®- og Svanemærket papir. Hvis Lindab kan gå foran i egen branche og bidrage til samfundsansvaret og vise miljøhensyn på den måde, ja så er det hele indsatsen værd."

Læs resten af artiklen på From Grafisk´s website.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Heino Wolter Juhl

Heino Wolter Juhl

Adm. direktør, Lindab A/S +45 73 23 23 10

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.