Gå til indhold
Vores kunders succes er vores succes, og derfor bestræber vi os i Lindab på at levere porte, der understøtter vores kunders visioner om smukt, funktionelt og ikke mindst bæredygtigt byggeri.
Vores kunders succes er vores succes, og derfor bestræber vi os i Lindab på at levere porte, der understøtter vores kunders visioner om smukt, funktionelt og ikke mindst bæredygtigt byggeri.

Pressemeddelelse -

Lindab leverer portløsning til københavnsk prestigeprojekt

Axel Towers har i høj grad ændret det centrale Københavns udseende, og Lindabs portløsning tilpasser sig umærkeligt byggeriets designmæssige og bæredygtige profil.

Med sine 5 sammenvoksede tårne, smukke runde former og gennemtænkte detaljer tilfører Axel Towers hjertet af København en unik identitet og et nyt offentligt tilgængeligt byrum. Arkitektfirmaet Lundgaard & Tranberg Arkitekter står bag den visionære bygning, der sætter barren højt hele vejen rundt. ZÜBLIN har været totalentreprenør på den 23.000 m² bygning, der rummer moderne kontorer, restauranter og diverse butikker. Axel Towers genskaber Axeltorvs slægtskab med de omkringliggende parker og byrum, indeholder reminiscenser af hovedstadens historiske voldanlæg og inviterer borgerne ind på gadeplan.

Prisbelønnet bygningsværk

Axel Towers har vundet adskillige priser, hvor den seneste er Københavns Kommunes Publikumspris, ligesom kommunen har præmieret projektet som smukt byggeri. Lindab har leveret en skræddersyet portløsning, der naturligt indgår i Lundgaard & Tranberg Arkitekters design og understøtter projektets overordnede bæredygtighedsstandard, som er dokumenteret med en DGNB sølvcertificering.

For totalentreprenøren ZÜBLIN var det et spørgsmål om at finde en port-løsning, der var let at indbygge.

Project Manager Klaus Nielsen fra ZÜBLIN forklarer, at samarbejdet med Lindab resulterede i en løsning, der naturligt indgår i projektet. ”Hos ZÜBLIN har vi fokus på, at vi både understøtter arkitekternes visioner og samtidig kan udføre vores arbejde så enkelt som muligt uden at gå kompromis med design og kvalitet. Da vi skulle vælge en portløsning til Axel Towers, søgte vi efter en port-leverandør, der kunne levere en løsning, som levede op til vores behov. Her var Lindab et oplagt valg.”

Porten som designobjekt

Alex Løkkegaard er produktchef hos Lindab og supplerer ”Vores kunders succes er vores succes, og derfor bestræber vi os på at levere porte, der understøtter vores kunders visioner om smukt, funktionelt og ikke mindst bæredygtigt byggeri. Vi er stolte over at have leveret en portløsning til Axel Towers, hvor portens unikke lakering bidrager til byggeriets enestående arkitektur. Axel Towers har høstet adskillige priser og er verden over anerkendt som et smukt og unikt byggeri. Axel Towers er nu også DGNB-bæredygtigheds­certificeret, og det taler direkte ind i Lindabs Good Thinking-filosofi.”

En verden af designmuligheder

Lindabs porte giver arkitekter en verden af designmuligheder og fås i et væld af farver og forskellige overflader, der bliver en del af bygningsdesignet. Da Lindabs porte er 98% genanvendelige, indgår de som en naturlig del af den cirkulære økonomi og forener hermed design og bæredygtighed i én samlet løsning.

Læs mere om Lindabs porte på www.lindabporte.dk

Læs mere om Axel Towers på ZÜBLINs hjemmeside www.zueblin.dk

Related links

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindabs produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 7.849 mio i 2016 og er etableret i 32 lande med ca. 5.100 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2016 udgjorde det nordiske marked 47%, CEE/CIS 17% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 33% og andre markeder udgjorde 3% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Lindabs produkter og løsninger

Ventilation:Vi producerer kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation samt opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter: Alle vores produkter og systemer er af tyndpladestål. Vi producerer tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer: Systemerne er præfabrikerede i stål. Vi producerer komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Good Thinking

Hos Lindab er Good Thinking en filosofi, der styrer os i alt vi gør. Vi arbejder hver dag på at skabe et sundt indeklima og forenkle opførelsen af bæredygtige bygninger. Vi stræber efter at designe brugervenlige, innovative produkter og løsninger og sikre en effektiv logistik og tilgængelighed. Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed så vi kan reducere vores aftryk på miljøet og klimaet. Det gør vi ved at udvikle nye metoder til produktion af vores produkter og løsninger med brug af et minimum af energi og naturlige ressourcer og derved mindske de negative konsekvenser for miljøet. Vi anvender stål i vores produktion og stål er et af få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO2-udslip i naturen og et mindre energispild.

Kontakt

Alex Løkkegaard

Alex Løkkegaard

Product and Business Area Manager, Lindab A/S Lindab Porte +45 73 99 73 04

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.