Gå til indhold
Erfaren kompetence inden for porte vælger Lindab

Nyhed -

Erfaren kompetence inden for porte vælger Lindab

Anders Godsk er pr. 1. maj 2019 blevet ansat som portkonsulent i distrikt Nordjylland.

Anders har stor erfaring fra portbranchen. Han har bl.a. været selvstændig med sit eget portfirma, hvor han i 15 år stod for salg, service og montage. Senest har Anders været ansat 5 år i portfirmaet Nassau. Anders er 43 år, oprindeligt håndværksuddannet og bor på Djursland med sin kone og tre børn.

Har du brug for en portløsning i det nordjyske, så tag endelig fat i Anders på tlf. 28 34 69 58 eller anders.godsk@lindab.com.

Læs mere om Lindabs porte på www.lindabporte.dk

Related links

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35
Heino Wolter Juhl

Heino Wolter Juhl

Pressekontakt Adm. direktør, Lindab A/S +45 73 23 23 10
Nikolai Fink

Nikolai Fink

Pressekontakt Marketingchef PR og kommunikation hos Lindab Danmark +45 22 38 30 80
Alice Andersen

Alice Andersen

Pressekontakt Sustainability Specialist Bæredygtighed +45 28 93 57 50

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Om Lindab:
Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer kanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, samt tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål.

Lindab er en international koncern etableret i 24 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2020 en nettoomsætning på SEK 9,166 mio.