Gå til indhold
Lindab er kåret som landets bedste arbejdsplads for seniorer af Great Place to Work. Anerkendelsen er resultatet af en dedikeret indsats for at tiltrække og fastholde medarbejdere i alle aldersgrupper.
Lindab er kåret som landets bedste arbejdsplads for seniorer af Great Place to Work. Anerkendelsen er resultatet af en dedikeret indsats for at tiltrække og fastholde medarbejdere i alle aldersgrupper.

Pressemeddelelse -

Kåret til landets bedste arbejdsplads efter et usædvanligt år

Lindab er for 4. år i træk kommet på den fornemme liste over Danmarks bedste arbejdspladser og tager for første gang også stolt imod prisen for Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer af Great Place to Work, der hvert år tager temperaturen på medarbejdertilfredsheden i danske virksomheder.

Det er ikke nyt for Lindab at modtage hædersbevisninger, når Great Place to Work én gang om året deler priser ud til danske virksomheder, men det er nyt også at få den særlige pris som den bedste arbejdsplads for seniorer.

”Vi er meget glade og beærede over at vinde netop den kategori, da vi gerne vil afspejle samfundet og være rummelige i forhold til både køn og alder. Det er vores erfaring, at forskellighed giver en god og dynamisk kultur, og derfor ansætter vi gerne seniorer med erfaring og tyngde,” fortæller Mette Brøndum, administrerende direktør i Lindab A/S og fortsætter:

”Anerkendelsen fra Great Place To Work gør os utroligt stolte og styrker vores tro på, at vi også fremover kan fastholde, udvikle og tiltrække de bedste medarbejdere.”

Danmarks Bedste Arbejdspladser for seniorer 2021

Succes med aldersmæssig diversitet

Nogle virksomheder satser udelukkende på at tiltrække unge medarbejdere med nyeste viden og frisk energi. Hos Lindab har man meget fokus på at skabe aldersmæssig diversitet blandt medarbejderne. Det indebærer blandt andet at ansætte medarbejdere med den stærke erfaring som kun høj anciennitet kan bidrage med.

”Vi har modet til at ansætte medarbejdere over tres, der kommer med erfaring og helt naturligt udfordrer vores vaner. Det kræver, at vi lytter og er åbne over for nye input. Ansættelse af seniorer giver rigtig god værdi for os,” siger Heino Juhl, HR- og marketingschef i Lindab.

Plads til forskelligheder

Et eksempel på den aldersmæssige spredning finder man på Lindab’s lager i Haderslev, som sidste år manglede to nye ledere. Én til både daghold og aftenhold. Her ansatte Lindab en leder på 65 år og rekrutterede internt en leder under 30 år.

”Når vi evner at fastholde eller ansætte seniorer, er det for kollegerne et håndfast bevis på, at vi har plads til forskelligheder og giver muligheder for personlig og faglig udvikling,” konkluderer Heino Juhl, der understreger, at man heller ikke skal underkende den tryghed og stabilitet, det giver såvel internt som eksternt.

Stolte medarbejdere hos Lindab, der for 4. år i træk kommet på den fornemme liste over Danmarks bedste arbejdspladser.

Skulderklap til alle medarbejdere

Hos Lindab er man stolte over at indsatsen med at ansætte medarbejdere i alle aldersgrupper anerkendes med kåringen. Især da begrundelsen for kåringen skyldes medarbejdernes egne besvarelser.

”Baggrunden for at vi vinder titlen som Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer, er seniorernes egne besvarelser og vurderinger. Vores ældre kolleger giver os topkarakter, og det ser vi som et skulderklap til alle medarbejdere – unge som ældre. At sikre så høj medarbejdertilfredshed i et uforudsigeligt og usædvanligt år gør os ekstra stolte. Det har krævet en særlig indsats fra vores mange ledere og medarbejdere at sikre tryghed, tilfredshed og samhørighed. Så en stor tak til alle ledere og medarbejdere for en fantastisk indsats,” slutter Mette Brøndum.

Mette Brøndum, adm. direktør Lindab A/S.

Related links

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindabs produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 9.872 mio i 2019 og er etableret i 32 lande med ca. 5.200 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2018 udgjorde det nordiske marked 43%, CEE/CIS 21% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 35% og andre markeder udgjorde 1% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Lindabs produkter og løsninger

Ventilation: Vi producerer kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation samt opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter: Alle vores produkter og systemer er af tyndpladestål. Vi producerer tagrender, tag- og vægbeklædning, industri- og garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer: Systemerne er præfabrikerede i stål. Vi producerer komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Good Thinking

Hos Lindab er Good Thinking en filosofi, der styrer os i alt vi gør. Vi arbejder hver dag på at skabe et sundt indeklima og forenkle opførelsen af bæredygtige bygninger. Vi stræber efter at designe brugervenlige, innovative produkter og løsninger og sikre en effektiv logistik og tilgængelighed. Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed så vi kan reducere vores aftryk på miljøet og klimaet. Det gør vi ved at udvikle nye metoder til produktion af vores produkter og løsninger med brug af et minimum af energi og naturlige ressourcer og derved mindske de negative konsekvenser for miljøet. Vi anvender stål i vores produktion og stål er et af få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO2-udslip i naturen og et mindre energispild.

Kontakt

Mette Brøndum

Mette Brøndum

Director of Region West Europe, Group Management Salgsregion Vesteuropa +45 73 99 73 50
Heino Wolter Juhl

Heino Wolter Juhl

Adm. direktør, Lindab A/S +45 73 23 23 10

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.