Gå til indhold
Sandwichpanelerne leveres klar til montering og kommer med instruktioner til, hvor hvert enkelt panel skal sidde. Det sikrer en hurtig arbejdsgang på byggepladsen.
Sandwichpanelerne leveres klar til montering og kommer med instruktioner til, hvor hvert enkelt panel skal sidde. Det sikrer en hurtig arbejdsgang på byggepladsen.

Pressemeddelelse -

Hurtig levering giver øget efterspørgsel på sandwichpaneler

Sen eller forsinket levering af byggematerialer kan være nok til at udgøre forskellen mellem succes og fiasko, når det kommer til opførelsen af byggerier. Med en leveringstid på kun 3 uger og hurtig montering på byggepladsen oplever Lindab en stigende efterspørgsel på sandwichpaneler.

Ventetid er byggeriets værste fjende. Det gælder uanset om man venter på en byggetilladelse eller en levering af byggekomponenter. Derfor fylder behovet for en hurtig og sikker levering mere og mere, når det kommer til valget af leverandører. Det var resultatet af en markedsundersøgelse, som Customer Agency har udført i byggebranchen.

Samme tendens mærker man også hos Lindab, der oplever, at flere og flere har fået øjnene op for virksomhedens sandwichpaneler som en genvej til et hurtigt byggeprojekt.

”Som entreprenør kan man komme ud for at skulle vente helt op mod et år på at få leveret betonelementer. Det betyder, at man i princippet kan stå med et helt byggeri, der ikke kan komme videre, fordi betonelementerne ikke kan leveres tidligere. Vi kan fremstille og levere sandwichpaneler på blot 3 uger,” fortæller salgstekniker Leif Jensen fra Lindab.

Lego for voksne

Sandwichpanelernes stigende popularitet skyldes imidlertid ikke blot den hurtige leveringstid fra leverandøren. Når sandwichpanelerne er leveret på byggepladsen, er de samtidig også både nemme og tidsbesparende at arbejde med for montøren.

”Mange byggeprojekter involverer leje af forskellige udstyr som eksempelvis en lift, hvilket ikke er billigt. Her får det stor betydning, om man skal leje udstyret i én dag eller fire. Derfor er der rigtig mange, der godt kan se fordelen ved byggematerialer med nem og hurtig montering uden forarbejde,” siger Leif Jensen og fortsætter:

”Med leveringen får montøren en opstalt, der viser, hvor hvert enkelt panel skal sidde. Så følger han bare instruktionerne og monterer panelerne som angivet. Det er ligesom Lego for voksne.”

Egen fabrik giver fleksibilitet

I en verden med stigende fokus på ansvarlighed i fremstillingen af alt fra børnetøj til byggekomponenter er det en fordel med egenproduktion, der giver transparens og overblik. Derfor producerer Lindab sandwichpaneler på virksomhedens egen fabrik i Luleå i Sverige.

”Vores sandwichpaneler er ordreproduceret hver gang. Det betyder, at panelerne passer lige præcis til det enkelte byggeri, når det kommer til æstetiske krav som farve og perforering og til tekniske specifikationer som U-værdi og brandkrav. Det betyder også, at vi ofte har mulighed for at vejlede kunderne allerede i projektstadiet og dermed undgå fejl i opmåling eller bestilling.”

Yderligere oplysninger:

René Jensen, salgschef byggekomponenter, Lindab, tlf.nr.: 5180 0435, mail: rene.jensen@lindab.com

Related links

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindabs produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 7.849 mio i 2016 og er etableret i 32 lande med ca. 5.100 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2016 udgjorde det nordiske marked 47%, CEE/CIS 17% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 33% og andre markeder udgjorde 3% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Lindabs produkter og løsninger

Ventilation:Vi producerer kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation samt opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter: Alle vores produkter og systemer er af tyndpladestål. Vi producerer tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer: Systemerne er præfabrikerede i stål. Vi producerer komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Good Thinking

Hos Lindab er Good Thinking en filosofi, der styrer os i alt vi gør. Vi arbejder hver dag på at skabe et sundt indeklima og forenkle opførelsen af bæredygtige bygninger. Vi stræber efter at designe brugervenlige, innovative produkter og løsninger og sikre en effektiv logistik og tilgængelighed. Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed så vi kan reducere vores aftryk på miljøet og klimaet. Det gør vi ved at udvikle nye metoder til produktion af vores produkter og løsninger med brug af et minimum af energi og naturlige ressourcer og derved mindske de negative konsekvenser for miljøet. Vi anvender stål i vores produktion og stål er et af få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO2-udslip i naturen og et mindre energispild.

Kontakt

René Jensen

René Jensen

Salgsdirektør, Lindab A/S Profil +45 73 99 73 61

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.