Gå til indhold
Lindab leverer sandwichpaneler til stort grønlandsk byggeri

Nyhed -

Lindab leverer sandwichpaneler til stort grønlandsk byggeri

Logistik- og shippingfirmaet Usisaat, som ligger i Nuuk, bygger nyt domicil på 5.200 m2. Lindab leverer sandwichpaneler og porte.

Vi er stolte af at levere materialer til et stort grønlandsk byggeprojekt. Logistik- og shippingfirmaet Usisaat, som ligger i Nuuk, bygger nyt domicil på 5.200 m2.

Vores kunde MT Højgaard, der er entreprenør på byggeriet, får leveret 5.800 m2 Lindab sandwichpaneler til tag og facader. Senere vil byggeriet også blive monteret med porte fra Lindab.

Lindabs udviklingsingeniør Lene Agger er rejst til Grønland for at hjælpe byggeriet i gang. Hun står til rådighed for spørgsmål om vores produkter og fører tilsyn med at tag og facade bliver monteret efter anvisningerne. For det er kundernes succes der driver vores succes.

Læs mere om sandwichpaneler HER.

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Agger

Lene Agger

Udviklingsingeniør Profil +45 73 99 73 32
Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.