Gå til indhold
Flot facade med Lindab Sandwichpaneler

Billede -

Flot facade med Lindab Sandwichpaneler

Sandwichpaneler består af to lag stål på hver sin side af en kerne af mineraluld af varierende tykkelse. Panelerne ordreproduceres og passer derfor lige præcis til det enkelte byggeri i for-hold til tekniske specifikationer som U-værdi og brandkrav.
  • Licens: @ All rights reserved (download tilladt)
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 3746 x 2500, 1,11 MB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Nikolai Fink

Nikolai Fink

Pressekontakt Marketingchef, Lindab A/S PR og kommunikation +45 22 38 30 80

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Om Lindab:
Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer kanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, samt tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål.

Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 4.500 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2021 en nettoomsætning på SEK 9,166 mio.