Gå til indhold
Tagproducenten Lindab mærker en stigende efterspørgsel på kliktage af stål. Her er det en husejer i Vedbæk, der netop har fået lagt et kliktag.
Tagproducenten Lindab mærker en stigende efterspørgsel på kliktage af stål. Her er det en husejer i Vedbæk, der netop har fået lagt et kliktag.

Pressemeddelelse -

Flere husejere vælger kliktag

Kliktag af stål er begyndt at få plads på villaveje ved siden af tegltag, tagpap og zinktag. Tagproducenten Lindab oplever, at efterspørgslen stiger, fordi taget kombinerer styrke og holdbarhed med tidløst design og hurtig montering.

I 2013 lancerede Lindab sit første falstag i Danmark – Lindab Kliktag. Nu har husejere for alvor fået øjnene op for tagtypen, hvor man klikker profiler i kvalitetsstål sammen. Tagproducenten kan fortælle, at antallet af ordrer i første halvdel af 2017 er steget markant i forhold til samme periode året før.

”Lindab Kliktag er et alternativ til traditionelle falstage. Kliktag er falset under produktionen, og derfor undgår man at skulle stå og bukke falserne på byggepladsen. Det er med til at gøre monteringen hurtig. Samtidig er taget udviklet, så det er holdbart, nemt at vedligeholde og i et tidløst design. Det er mange husejere blevet opmærksomme på,” siger intern salgschef i Lindab, Lone Villadsen.

Kliktag oven på skifereternit

I Vedbæk er Lindab TagXpert Kurt Schmeltz netop blevet færdig med at montere et kliktag på en 160 kvadratmeter stor bolig.

”Husejeren havde et skifereternittag, og en af fordelene ved et kliktag er, at man kan lade skifereternittaget ligge og bygge kliktaget ovenpå. Så det gjorde vi. Husejeren valgte også et kliktag, fordi han synes det er meget arkitektonisk, og hele konceptet med, at vi er specialiserede inden for Lindab tagløsninger gav ham tryghed,” fortæller Kurt Schmeltz.

Lindab Kliktag er produceret af en varmgalvaniseret stålkerne og efterfølgende påført en stærk Topcoat-overflade. Den kombination giver en stærk beskyttelse mod rust og sikrer en lang levetid.

Stramme linjer og værdistigning

Når man klikker pladerne sammen, bliver de få monteringsskruer skjult, hvilket er med til at sikre et stilfuldt udseende. Kliktaget fås i 10 forskellige farver.

”Samtidig holder den hurtige montering og materialet i stål prisen nede i forhold til for eksempel et zinktag. Min vurdering er, at huse der får et kliktag, stiger markant i værdi,” siger Kurt Schmeltz.

Han er en af 20 Lindab Tagxperter, som monterer kliktage og Lindabs andre tagløsninger.


Yderligere oplysninger:

Lone Villadsen, intern salgschef Lindab, tlf.: 73 99 73 15 eller lone.villadsen@lindab.com

Kurt Schmeltz, Lindab TagXpert, tlf.: 40 75 53 73 eller schmeltz@post4.tele.dk

Related links

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindabs produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 7.849 mio i 2016 og er etableret i 32 lande med ca. 5.100 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2016 udgjorde det nordiske marked 47%, CEE/CIS 17% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 33% og andre markeder udgjorde 3% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Lindabs produkter og løsninger

Ventilation:Vi producerer kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation samt opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter: Alle vores produkter og systemer er af tyndpladestål. Vi producerer tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer: Systemerne er præfabrikerede i stål. Vi producerer komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Good Thinking

Hos Lindab er Good Thinking en filosofi, der styrer os i alt vi gør. Vi arbejder hver dag på at skabe et sundt indeklima og forenkle opførelsen af bæredygtige bygninger. Vi stræber efter at designe brugervenlige, innovative produkter og løsninger og sikre en effektiv logistik og tilgængelighed. Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed så vi kan reducere vores aftryk på miljøet og klimaet. Det gør vi ved at udvikle nye metoder til produktion af vores produkter og løsninger med brug af et minimum af energi og naturlige ressourcer og derved mindske de negative konsekvenser for miljøet. Vi anvender stål i vores produktion og stål er et af få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO2-udslip i naturen og et mindre energispild.

Kontakt

Lone Villadsen

Lone Villadsen

Intern salgschef, Lindab A/S Profil + 45 73 99 73 15

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.