Gå til indhold
I 25 år har Puk Spencer været med til at løfte ventilationsbranchen og sætte indeklimaet på dagsordenen. Den 14. juni fejres jubilæet med en reception i Haderslev.
I 25 år har Puk Spencer været med til at løfte ventilationsbranchen og sætte indeklimaet på dagsordenen. Den 14. juni fejres jubilæet med en reception i Haderslev.

Pressemeddelelse -

Puk Spencer fejrer 25 år hos Lindab

Formanden for Veltek Ventilation og salgsdirektør i Lindab, Puk Spencer, har med sin kompromisløse faglighed og stærke menneskelige egenskaber været en fast del af ventilationsbranchen hele sit arbejdsliv. Nu fejrer hun 25 års jubilæum hos Lindab.

Alle brancher har en lille håndfuld personer, der er kendt og anerkendt på tværs af branchen. I ventilationsbranchen er Puk Spencer én af de personer.

”Puk er en stor kapacitet for Lindab, sine kolleger og ventilationsbranchen som helhed. Hun sætter en ære i fagligheden, og hendes viden om ventilation synes uudtømmelig. Samtidig er hun én af de få, der formår at balancere mellem at være en resultatorienteret forretningskvinde og en empatisk leder med stor forståelse for medarbejderne,” siger Mette Brøndum, administrerende direktør i Lindab A/S.

Puk blev færdig med uddannelsen som VVS-ingeniør i 1984 og har arbejdet med projektering af ventilation lige siden. I 1993 kom hun til Lindab, hvor hun startede som salgsingeniør. Siden da har Puk arbejdet sig frem i den børsnoterede svenske koncern og har nu titlen som salgsdirektør.

Altid med tanke på kunderne
Af kolleger og folk omkring hende bliver Puk beskrevet som én, der sætter barren højt, hvad angår både kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel. De to faktorer hænger nemlig tæt sammen.

”Vi driver en forretning, og derfor handler alting i sidste ende om kunderne. Kunderne har truffet et valg om at handle med Lindab, og det er fællesskabets opgave, at de bliver bekræftet i det valg hver dag. Alt, hvad vi foretager os skal give værdi for kunden, og intet skaber større værdi for kunderne end glade og engagerede medarbejdere, der har mod på at finde den absolut bedste løsning på kundens udfordring,” fortæller Puk Spencer.

Netop et arbejdsmiljø, hvor medarbejdere er glade og engagerede er noget som Puk i høj grad bidrager til.

”Puk går forrest og er ambitiøs, når det kommer til at opnå resultater, men hun sørger samtidig for, at ingen bliver ladt i stikken. Jeg taler både på vegne af Lindab og hele ventilationsbranchen, når jeg siger, at med Puk på holdet står vi stærkt, uanset hvad fremtiden byder,” siger Mette Brøndum.

Puk Spencers 25 års jubilæum bliver fejret ved en reception i Haderslev den 14. juni, hvor alle samarbejdspartnere, kolleger og venner er velkomne til at deltage.


Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindabs produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 7.849 mio i 2016 og er etableret i 32 lande med ca. 5.100 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2016 udgjorde det nordiske marked 47%, CEE/CIS 17% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 33% og andre markeder udgjorde 3% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Lindabs produkter og løsninger

Ventilation:Vi producerer kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation samt opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter: Alle vores produkter og systemer er af tyndpladestål. Vi producerer tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer: Systemerne er præfabrikerede i stål. Vi producerer komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Good Thinking

Hos Lindab er Good Thinking en filosofi, der styrer os i alt vi gør. Vi arbejder hver dag på at skabe et sundt indeklima og forenkle opførelsen af bæredygtige bygninger. Vi stræber efter at designe brugervenlige, innovative produkter og løsninger og sikre en effektiv logistik og tilgængelighed. Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed så vi kan reducere vores aftryk på miljøet og klimaet. Det gør vi ved at udvikle nye metoder til produktion af vores produkter og løsninger med brug af et minimum af energi og naturlige ressourcer og derved mindske de negative konsekvenser for miljøet. Vi anvender stål i vores produktion og stål er et af få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO2-udslip i naturen og et mindre energispild.

Kontakt

Puk Spencer

Puk Spencer

Salgsdirektør, Lindab A/S Ventilation +45 73 23 23 09
Heino Wolter Juhl

Heino Wolter Juhl

Adm. direktør, Lindab A/S +45 73 23 23 10
Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.