Gå til indhold
Lindab introducerer Colorcoat HPS200 Ultra®
Lindab introducerer Colorcoat HPS200 Ultra®

Nyhed -

Lindab tilbyder stålprofiler med op til 40 års korrosionsbeskyttelse

Nu tilbyder Lindab stålprofiler med Colorcoat HPS200 Ultra®-belægning, der dokumenteret er en af markedets mest holdbare løsninger.

For at imødekomme kundernes behov og en øget efterspørgsel efter langtidsholdbare byggematerialer, udvider Lindab produktsortimentet og tilbyder stålprofiler med Colorcoat HPS200 Ultra®-belægning. Hermed får kunderne adgang til nogle af markedets mest holdbare stålprofiler, der tåler at stå ude i det danske klima. Testresultater dokumenterer, at der ved brug af profiler med Colorcoat HPS200 Ultra® opnås den optimale kombination af fastholdelse af farver, glans og holdbarhed. Produkter med belægningen kommer med 40 års Confidex®-garanti, der gælder, når belægningen anvendes til tag- eller vægbeklædning i uisoleret og isoleret byggeri til industrielt eller kommercielt byggeri.

Colorcoat HPS200 Ultra® by Tata Steel er anerkendt for korrosionsbestandighed

Baggrunden for at Lindab nu udvider produktporteføljen med Colorcoat HPS200 Ultra® belagte profiler er, at Tata Steel ikke længere er selvstændigt repræsenteret i Danmark, hvilket gør det muligt for Lindab at anvende belægningen på deres danskproducerede stålprofiler.

Lene Agger, udviklingsingeniør hos LINDAB, forklarer, hvordan integrationen af Colorcoat HPS200 Ultra® i Lindabs stålprofiler ligger i naturlig forlængelse af Lindabs produktstrategi: ”At integrere Colorcoat HPS200 Ultra® i vores produkt portefølje ligger i naturlig forlængelse af vores Good Thinking filosofi, som forpligter os til løbende at udvikle smartere produkter, der sikrer vores kunder succes. Derfor er vi glade for, at vi nu kan tilbyde stålprofiler med en af markedets mest anerkendte og langtidsholdbare belægninger.”

Mange anvendelses- og designmuligheder

Colorcoat HPS200 Ultra® er klassificeret som et CPI5-produkt i henhold til EN 10169, der er det højeste klassifikationsniveau for korrosionsbeskyttelse i indendørs miljøer. . Det gør profiler med belægningen velegnede til alt fra svømmehaller over rensningsanlæg til kraftværker. Derudover er profiler med belægningen fundet korrosionsbestandige i krævende og aggressive miljøer som for eksempel landbrugsbygninger, fabriksanlæg og indkøbscentre, ligesom belægningen også kan anvendes til at sikre private boliger i kystnære områder.

Colorcoat HPS200 Ultra® findes i mange forskellige farver, der gør det nemt at integrere profilløsningen til byggeriets overordnede arkitektoniske udtryk.

Coatingbeskrivelse

Lang holdbarhed og genanvendelse

Livscyklusanalyser tager højde for miljøpåvirkningen gennem hele bygningens levetid, og både Lindabs stålprofiler og Colorcoat HPS200 Ultra® indgår naturligt i den cirkulære økonomi, da de kan genanvendes uden at miste deres funktionelle eller designmæssige egenskaber.

”Byggeriet står for 40% af vores samlede CO2-udledning, og derfor er det oplagt, at vi som ansvarlig leverandør til byggeriet hele tiden har fokus på at udvikle klimavenlige produkter. At bygge med lang levetid og fra starten tænke genanvendelse ind i vores byggerier er noget af det bedste, vi kan gøre for at mindske byggeriets CO2-aftryk. Med udvidelsen af vores produktsortiment opfylder vi vores kunders ønsker om flere valgmuligheder, og giver dem mulighed for at vælge den løsning, der passer til dem og deres projekter,” afslutter Lene Agger. 

Vil du høre mere? Kontakt os på: 73 99 73 60.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Lene Agger

Lene Agger

Udviklingsingeniør Profil +45 73 99 73 32

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.