Gå til indhold
Building Green Copenhagen 2017

Nyhed -

Building Green Copenhagen 2017

Lindab har en størrelse, der giver os mulighed for at tage ansvar og være med til at drive udviklingen i byggeriet i en mere bæredygtig retning. Det ansvar tager vi seriøst. Derfor arbejder vi hele tiden på at gøre det nemt for vores kunder at bygge bæredygtigt.

Den 1. og 2. november 2017 deltager vi på Building Green Copenhagen - temaet er bæredygtigt byggeri.

Mød os på messen, hvor du får mulighed for at se og høre om nogle af vores innovative og bæredygtige produkter og løsninger. Vi præsenterer følgende løsninger:

  • Pascal og UltraLink ventilationsløsninger –
    behovsstyret ventilation og måleudstyr til styring af optimalt indeklima

  • Industriporte – EPD certificeret og lavet af unikt og miljøvenligt kernemateriale

  • Sandwichpaneler - CE-certificerede med lav U-værdi


Alle produkter er enten miljørigtige, energivenlige eller har en høj genanvendelighed og lever dermed op til kravene til bæredygtighed.


Om Building Green
Med mere end 150 udstillere og en lang række topaktuelle indlæg fra branchens toneangivende profiler er Building Green blevet stedet for netværk, inspiration, og viden i branchen. Den spændende udstilling er kombineret med et program med mere end 130 talere på scenerne.

Building Green blev etableret, for at oplyse om udviklingen inden for produkter og idéer til byggeriet med et konstant henblik på bæredygtighed og cirkulær tankegang. Eventen har eksisteret siden 2011, året hvor København blev kåret som Europas mest miljøvenlige hovedstad.


Tilmeld dig allerede i dag og undgå køen i døren! Læs mere om messen her.

København, Forum: 1. & 2. november 2017
Der er gratis adgang på eventen begge dage mellem 09.00-17.00.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.