Gå til indhold
Kurt Pedersen har været ansat i 50 år og har fået Den Kongelige Belønningsmedalje som tak for lang tjeneste og tro tjeneste.
Kurt Pedersen har været ansat i 50 år og har fået Den Kongelige Belønningsmedalje som tak for lang tjeneste og tro tjeneste.

Nyhed -

50 års jubilæum

Vores trofaste medarbejder Kurt Peder Pedersen har været ansat hos os i 50 år. Stort tillykke til Kurt og tak fordi du valgte Lindab som din arbejdsplads.

Kurt er 74 år og arbejder nu på nedsat tid i produktionen i vores afdeling i Aalborg. Han fik ved sit jubilæum overrakt Den Kongelige Belønningsmedalje som tak for lang og tro tjeneste.

Hvornår han holder helt op med at arbejde? – "Tja, det har jeg ikke rigtigt taget stilling til endnu", siger han.

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.