Gå til indhold
Lindab - et godt sted at være

Nyhed -

Lindab - et godt sted at være

Mange ansatte i Lindab er så glade for at være arbejde hos os, at flere medarbejdere har både 30 og 40 års jubilæum, og en enkelt har sågar nået at fejre sit 55 års jubilæum.

Medarbejdere med 25, 40 eller 50 års jubilæum får alle tilbudt at holde en reception, hvor de må invitere familie, venner, kolleger og kunder. Lindab sørger for alt det praktiske, så jubilaren er i centrum den dag. På intranettet informerer vi når en medarbejder har jubilæum, så har kollegerne mulighed for at sende en lille hilsen eller gå hen til jubilaren og ønske tillykke. 

Glæden ved arbejdet og kollegerne, samt friheden og muligheden for at udvikle sig menneskeligt og fagligt, gør at mange vælger at arbejde i mange år hos os. I vores seneste medarbejderundersøgelse fra Great Place To Work i 2019 var følgende udsagn i top 5 – og bekræfter således vores kultur, vi kalder Lindab ånden:

  • Som ny på arbejdspladsen føler man sig velkommen
  • Jeg kan være mig selv når jeg er på arbejde
  • Jeg vil gerne arbejde her i lang tid
  • Jeg kan tage fri fra arbejde, når jeg synes det er nødvendigt
  • Vi fejrer særlige begivenheder

Det er i høj grad Lindab ånden, der er med til sikre at vi kan holde længe på vores gode medarbejdere.

Seneste jubilarer:

25 års jubilæum
Lars Hjorth Hansen, 60, produktionsmedarbejder hos Lindab i Haderslev har 25 års jubilæum den 1. juni 2020. På nær et par måneder har han i alle årene klippet tynde stålplader op, som fordeles til kollegerne i den øvrige del af fabrikken til produktionen af kanaler og andet udstyr til ventilationsanlæg. "I princippet producerer vi halvfabrikata til kollegerne. Det lyder måske lidt kedeligt. Men det er det ikke", siger han. "For det første er det et meget afvekslende arbejde. Vi klipper plader til store og små bøjninger, længdefalsede rør, fittings med mere. For det andet er vi to, min kollega og jeg, som står med det, og vi har stort set arbejdet sammen alle årene. Vi har et stort computerstyret anlæg og et mindre manuelt betjent anlæg, og vi skiftes til at arbejde ved maskinerne.Vi står ikke ved maskinerne hele tiden. Vi er rundt i fabrikken med det, kollegerne skal bruge. I det hele taget har vi det rigtig godt med hinanden. Der er plads til friske bemærkninger, og vi kan have det sjovt med hinanden. Det er vigtigt. Og derfor har jeg aldrig overvejet at finde arbejde et andet sted", siger Lars H. Hansen.

Lars Hjorth Hansen
Lars Hjort Hansen - 25 års jubilæum 

40 års jubilæum
Thorkild Hansen (58), produktionsleder hos Lindab i Aalborg havde 40 års jubilæum den 19. maj 2020. Den røde tråd har været produktionen, men han har også arbejdet med indkøb af stål, planlægning af produktion og salg af ventilation. Først hos Semco, så i Bravidas afdeling i Aalborg, som Lindab A/S overtog i 2004. Lindabs køb omfattede også Thorkild Hansen, der i dag er han ansvarlig for produktionen af rektangulært ventilationsudstyr. Han er formand for ErfaRekt-gruppen i Lindab Danmark. En gruppe, der har eksisteret i mange år, som samler og formidler erfaringer fra rekt-produktionerne, så det bliver ensartede produkter fra alle afdelinger i ’bedst mulig kvalitet til bedst mulig pris’, som han selv udtrykker det.

Thorkild Hansen
Thorkild Hansen 40 års jubilæum

25 års jubilæum
Ryan Andersen (47), produktionsassistent hos Lindab i Haderslev havde 25 års jubilæum den 16. maj 2020. De seneste 13 år har han været i planlægningsafdelingen og starter arbejdsdagen hjemme i Løgumkloster ved computeren klokken 5 om morgen. Herfra gør han det hele klar til kollegerne, der møder klokken 7 i produktionen af cirkulære kanalsystemer. I næsten 12 år har han været i store dele af produktionen i Haderslev. Han har også været med kolleger et smut i Prag i Tjekkiet for at hjælpe tjekkiske kolleger i gang med produktion af kanaler og fittings, da Lindab åbnede fabrik dernede.

Ryan Andersen
Ryan Andersen - 25 års jubilæum

25 års jubilæum
Søren Krab (55), økonomichef hos Lindab i Haderslev havde 25 års jubilæum den 15. maj 2020. Søren har altid arbejdet med tal. Først i et revisionsfirma, og da han fik lyst til at ”være på den anden side af bordet”, blev det som regnskabschef i Esbjerg. Efter nogle år søgte han stillingen som regnskabschef hos Lindab med ansvar for Profil-divisionen i Jels. I 2007 kom han til hovedkontoret i Haderslev og overtog ansvaret for Ventilations-divisionen. I dag er hans opgave blandt andet at udarbejde rapportering for hele Lindab til den danske ledelse og til koncernen. "Vi har det godt med hinanden i afdelingen og virksomheden. Der er et godt arbejdsmiljø, og det er rigtig vigtigt", siger Søren Krab. "Arbejdstiden er fra 8 til 16+, som han siger. Sommetider er der travlt, og det kan give lange dage. Andre perioder er mere stille og dermed mere normale dage. Det bedste ved jobbet er, at der hele tiden sker noget nyt. Derfor har der heller ikke været behov for at søge nye udfordringer. For dem har der været rigeligt af i Lindab gennem årene", sige Søren.

Søren Krab
Søren Krab - 25 års jubilæum

TILLYKKE TIL ALLE!

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.