Gå til indhold
Lindab Kliktag case Tyskland_03

Billede -

Lindab Kliktag case Tyskland_03

Lindab Kliktags stålprofilerne kan i modsætning til byggematerialer i zink, monteres ved temperaturer under 10 grader på grund af den minimale udvidelse. Dette var især vigtigt for projektet, da tagarbejdet skulle forgå i vintermånederne.
Licens:
@ All rights reserved (download tilladt)
Filformat:
.jpg
Størrelse:
2480 x 3720, 528 KB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.