Gå til indhold
Lindab fejrer 60 år med Good Thinking

Billede -

Lindab fejrer 60 år med Good Thinking

Ifølge Lindab hænger glade medarbejdere og evnen til at skabe en god forretning tæt sammen. Når man har et godt sammenhold, tøver man ikke med at yde en ekstra indsats. Og dét skaber gode resultater for kunden og for os,” fortæller Mette Brøndum.
  • Licens: @ All rights reserved (download tilladt)
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 1001 x 1504, 1,76 MB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Nikolai Fink

Nikolai Fink

Pressekontakt Marketingchef, Lindab A/S PR og kommunikation +45 22 38 30 80

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Om Lindab:
Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer kanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, samt tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål.

Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 4.500 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2021 en nettoomsætning på SEK 9,166 mio.