Gå til indhold
Lindab fejrer 60 år med Good Thinking

Billede -

Lindab fejrer 60 år med Good Thinking

“Vi er stolte af at være en af Danmarks bedste arbejdspladser, men vi er også rigtig stolte af vores økonomiske resultater og vores høje kundetilfredshed,” siger administrerende direktør Mette Brøndum i forbindelse med Lindabs 60-års jubilæum.
  • Licens: @ All rights reserved (download tilladt)
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 4788 x 3187, 2,34 MB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Nikolai Fink

Nikolai Fink

Pressekontakt Marketingchef, Lindab A/S PR og kommunikation +45 22 38 30 80

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Om Lindab:
Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer kanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, samt tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål.

Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 4.500 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2021 en nettoomsætning på SEK 9,166 mio.