Gå til indhold
I Morgendages Indeklima snakker vi om effektiv ventilation baseret på ultralydsmåling med produktchef Niels Mulvad og ventilationstekniker Kaj Thingstrup.
I Morgendages Indeklima snakker vi om effektiv ventilation baseret på ultralydsmåling med produktchef Niels Mulvad og ventilationstekniker Kaj Thingstrup.

Premiere på Morgendagens Indeklima

Dato 29 Januar 2021 10:00 – 10:15

Sted Lindab Youtube

Morgendagens Indeklima er Lindabs nye kanal, hvor vi deler ud af vores viden indenfor indeklima både som webinarer og film.

Det første indslag handler om 
EFFEKTIV VENTILATION BASERET PÅ ULTRALYDSMÅLING.

Se produktchef Niels Mulvad og ventilationstekniker Kaj Thingstrup dele ud af deres viden om optimering og effektiv ventilation via ultralydsbaseret måling.

At ventilere nok, men ikke for meget, og at gøre det energieffektivt, har vist sig at være en stor udfordring i byggebranchen i dag. De tre klassiske udfordringer ved ventilation er et højt energiforbrug, omkostninger til vedligeholdelse og manglende mulighed for præcis måling og styring.
Ved hjælp af ultralydsmåling får man reduceret disse udfordringer væsentligt med Lindabs patenterede UltraLink controller. Den omdanner målinger til regulering og sikrer derfor, at ventilationsanlægget konstant yder på et passende niveau.

Hvad er forskellen på den nye sensorstyrede måling med ultralyd og den gamle metode, hvor man bruger målekors? Det får du svar på i filmen.

Lindab UltraLink

Hvordan monteres og bruges den konkret? Hvordan styres den via app? Du får en gennemgang af mulighederne med Lindab UltraLink og hvordan du løser hverdagens ventilationsudfordringer.

Bevægelsen mod mere bæredygtighed stiller større og større krav til den måde, vi indretter bygninger på. Hvilke krav stiller bygherren og rådgiveren til bæredygtighed og energieffektivitet? Det får du også svar på i filmen.

Kategorier

Kontakt

Niels Mulvad

Niels Mulvad

Produktchef ICS, Lindab A/S Ventilation +45 73 23 21 03
Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.