Gå til indhold
Johan Knudsen (tv) er udnævnt som ny lagerchef i Haderslev, mens Jesper Holmgaard (th) overtager som afdelingsleder hos Lindab i Viby.
Johan Knudsen (tv) er udnævnt som ny lagerchef i Haderslev, mens Jesper Holmgaard (th) overtager som afdelingsleder hos Lindab i Viby.

Pressemeddelelse -

Vagtskifte i Lindab

Johan Knudsen og Jesper Holmgaard fra Lindab har fået nye roller. Førstnævnte bliver lagerchef i Haderslev, mens Jesper Holmgaard overtager Johan Knudsens tidligere rolle som afdelingsleder hos Lindab i Viby.

Hos Lindab, der er leverandør af ventilationskomponenter, har to medarbejdere netop fået nye ledertitler.

48-årige Johan Knudsen, der hidtil har været afdelingsleder hos Lindab Viby, har fået nyt job som lagerchef på Lindabs største, danske afdeling i Haderslev. Derfor har han efterladt en ledertaburet, der bliver overtaget af 38-årige Jesper Holmgaard, der har været tilknyttet Viby-afdelingen i forskellige roller over de seneste 12 år.

Johan Knudsen fortæller om skiftet til Haderslev:

– Det var en mulighed, der lidt opstod ud af det blå, og så var det med at gribe den. Jeg vidste, at der manglede en lagerchef i Haderslev, og derfor spurgte jeg ind til muligheden for at skifte, og heldigvis er Lindab en arbejdsplads, hvor der bliver lyttet til medarbejdernes ønsker til udvikling og nye udfordringer, siger han.

– Samtidig tænkte jeg, det ville være sjovt at arbejde med flere ansatte end i Viby. Ledelsesmæssigt er det også en anderledes opgave, fordi jeg i Haderslev bliver ansvarlig for 40 medarbejdere, hvor der i Viby var 10 medarbejdere, der refererede til mig. Der er også noget større lageropgaver her i Haderslev med blandt andet større varesortiment, og dermed bliver jeg mere udfordret i forhold til at sikre den bedste drift af lageret, fortsætter han.

Puk Spencer, der er salgsdirektør hos Lindab i Haderslev, siger om Johan Knudsens nye rolle:

– Johan har gjort et stort arbejde i Viby, og det er en stor tilfredsstillelse for os, at vi nu kan give ham muligheden for at blive lagerchef i Haderslev. Vi glæder os over, at vi kan tilbyde en værdsat medarbejder udviklingsmuligheder, der betyder, at han fortsat er motiveret for at yde det bedste for Lindab og vores kunder.

– Vi oplever fortsat stor efterspørgsel på vores produkter og har stort fokus på at sikre høj leveringssikkerhed og tilbyde kunderne konkurrencedygtige løsninger. Netop i det perspektiv ser jeg, at Johan, men også Jesper kommer til at spille en vigtig rolle, siger Puk Spencer.

Jesper Holmgaard (tv) ny afdelingsleder i Lindab Viby. Johan Knudsen (th) ny lagerchef i Lindab Haderslev.

Fortsætter samarbejde med Johan

I det sydlige Aarhus ser Jesper Holmgaard også frem til de nye udfordringer som afdelingsleder i Viby-afdelingen.

– Det er nyt og spændende, og det bliver rart at få endnu mere medbestemmelse. Jeg har altid haft det i mig at engagere mig i omgivelserne og mine medmennesker, og derfor har det altid været en drøm for mig at blive leder. Jeg vil gerne fortsætte det gode arbejde, som Johan har gjort i Viby, og derfor kommer der ikke til at ske store forandringer for hverken kunder eller medarbejdere. Men det er klart, at jeg gerne vil sætte mit præg på afdelingen, og jeg er en anden profil end Johan med blandt andet fokus på det kundevendte salg, forklarer den nyslåede afdelingsleder.

Formelt kommer de lageransatte i Viby stadig til at arbejde under Johan Knudsen, da han er ansvarlig for lagerdriften på begge adresser.

– På en del daglige opgaver bliver jeg Johans forlængede arm, og så får jeg mine egne opgaver, som jeg bliver ansvarlig for. Det passer mig fint, da jeg altid har arbejdet godt sammen med Johan, siger Jesper Holmgaard.

Unik arbejdsplads

Medarbejderundersøgelsen Great Place to Work har gennem den årlige kulturmåling vurderet Lindab som en af Danmarks Bedste Arbejdspladser de seneste år, og det giver god mening, hvis du spørger Johan Knudsen og Jesper Holmgaard.

De glæder sig for eksempel begge over, at Lindab giver medarbejdere nye muligheder, og de fremhæver den specielle virksomhedskultur.

– Jeg har været 12 år hos Lindab, så det er en stor del af mit arbejdsliv. Jeg har blandt andet sat stor pris på, at Lindab har givet mig mulighed for at være alenefar og en god balance mellem arbejde og familieliv, siger Jesper Holmgaard.

Johan Knudsen supplerer med, at relationerne mellem medarbejderne er unikke, hvilket er én af forklaringerne bag, at der er så høj arbejdsglæde hos Lindab, og at der generelt er mange medarbejdere med høj anciennitet.

– Det er en stor fordel for både det sociale og faglige, at der er mange medarbejdere med mange års erfaring fra Lindab, og vi mærker, hvilken positiv forskel det gør for vores forretning og sammenhold, forklarer den nye lagerchef.

I Lindabs ProShops kan kunderne få personlig rådgivning om en bred vifte af produkter til byggeriet – fra måleudstyr til skruer og tætningsmateriale til ventilationsløsninger.

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 4.500 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2021 en nettoomsætning på SEK 9,166 mio.

Kontakt

Puk Spencer

Puk Spencer

Salgsdirektør, Lindab A/S Ventilation +45 73 23 23 09
Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.