Gå til indhold
MY GARAGE sælger, opbevarer og servicerer luksusbiler i en klasse for sig. Her er intet overladt til tilfældighederne. Heller ikke ventilationsanlægget, der sikrer, at forholdene er optimale i forhold til opbevaring af bilerne.
MY GARAGE sælger, opbevarer og servicerer luksusbiler i en klasse for sig. Her er intet overladt til tilfældighederne. Heller ikke ventilationsanlægget, der sikrer, at forholdene er optimale i forhold til opbevaring af bilerne.

Pressemeddelelse -

Unikt ventilationssystem til eksklusivt bilhus

Hos MY GARAGE i Vejle sælger, opbevarer og servicerer de luksusbiler i en klasse for sig. Her er intet overladt til tilfældighederne. Heller ikke ventilationsanlægget, der både sørger for udluftning, når de store V8 og W12-motorer kører i tomgang på værkstedet, og sikrer den rigtige luftfugtighed i forhold til at bevare materialerne i de eksklusive biler.

Rolls-Royce, Ferrari og Porsche er mere krævende køretøjer end de familiebiler, vi møder flest af på landevejene. Det samme er de dyre bilers ejere, og derfor ser de autoriserede værksteder hos MY GARAGE heller ikke ud, som helt almindelige bilværksteder.

”Vi ønsker at give vores kunder en sanseoplevelse, når de besøger os for enten at få deres bil opbevaret eller købe en ny. Ligesom vores kunder er vi kompromisløse og går altid efter unikke løsninger,” siger Lars Paugan, der er Eftermarkedschef hos Porsche Servicecenter Vejle, som er et af de autoriserede mærkeværksteder hos MY GARAGE.

Værkstederne er husets hjerte

Det unikke omfatter også værkstederne, som ikke er gemt væk for kundernes kritiske blikke, men tværtimod er placeret centralt og dermed synligt i bilhuset.

“For os er værkstederne hjertet i vores bilunivers og derfor skal det ikke gemmes væk. Fordi vi har valgt at lade værkstederne spille hovedrollen i huset, har vi gennemtænkt enhver detalje helt ned til placering af værktøjsskabe og klinker i forhold til praktik, symmetri og æstetik,” fortæller Lars Paugan.

En stor del af oplevelsen er også et godt indeklima, og derfor blev der stillet helt specielle krav til ventilationssystemet, hvilket HJ Ventilation hurtigt opdagede.

Vant til de krævende opgaver

HJ Ventilation har stor erfaring med specielle og krævende ventilationsløsninger over hele verden. Alligevel var opgaven hos MY GARAGE en enestående faglig udfordring.

”MY GARAGE og deres partnere er i en kategori for sig selv,” fortæller René Zitz, direktør for HJ Ventilation, og fortsætter:

”Ved fremvisninger, test eller lignende, er der til tider behov for at biler kan stå i tomgang i en rum tid, mens der også køres biler rundt i bygningen – og derfor var et af kravene, at gæster stadigvæk skulle kunne trække vejret, uden at blive generet af benzindampe under deres besøg.”

René Zitz og HJ Ventilation har stor erfaring med specielle og krævende ventilationsløsninger over hele verden. Alligevel var opgaven hos MY GARAGE en enestående faglig udfordring i flotte omgivelser. 

Konstant ventilation i glasmontre

Samarbejdet involverede Lindab, som har produceret kanaler, VAV-spjæld, spiro-rør og armaturer til ventilationssystemet, som der også var krav til, når motorerne er slukkede, og bilerne opbevares i hver deres glasmontre. Her er der konstant ventilation med filtrering af luften, så svampesporer, skadelige partikler og odører fjernes helt, mens også temperatur og luftfugtighed er under kontrol.

Hele ventilationsløsningen sikrer både sundt indeklima for mennesker og optimale forhold til opbevaring af bilerne og forlænge levetiden for lak, læder og interiør.

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer kanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, samt tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 24 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2020 en nettoomsætning på SEK 9,166 mio.

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.