Gå til indhold
Stabilitet og sund udvikling præger Lindab

Pressemeddelelse -

Stabilitet og sund udvikling præger Lindab

Lindab A/S leverer et 2020 resultat med stabil omsætning og indtjening samt et solidt resultat, selvom året var præget af COVID-19. 2020 strategien er afsluttet med et tilfredsstillende resultat både hvad angår økonomi, medarbejdertilfredshed og kundetilfredshed. En stærk og ambitiøs 2025 strategi er iværksat.

Lindab A/S har netop offentliggjort årsregnskabet for 2020, der viser stabil omsætning og solid bundlinje. I årsregnskabet kaldes resultatet tilfredsstillende.

I 2020 lød Lindab A/S’ samlede omsætning på 913 millioner kroner, mens overskuddet for året blev 59 millioner kroner.

”Årsregnskabet er positivt, og vi har leveret et solidt resultat. På trods af Covid-19 som har præget både vores hjemmemarked og eksport er vi i høj grad lykkedes med at producere og levere til byggeriet. Vores medarbejdere har vist stort engagement og motivation til at skabe succes hos vores kunder hver dag. Det er med stor stolthed, at vi kan præsentere pæne økonomiske resultater samtidig med at vi har sikret en høj medarbejdertilfredshed og er blevet nomineret som en af Danmarks Bedste Store Arbejdspladser, hvor vi fik titlen som Danmarks Bedste Arbejdsplads for Seniorer. Vi har en stærk organisation, som har viljen til at vinde”, siger Mette Brøndum, direktør for salgsregion Vesteuropa i Lindab og fortsætter:

”Resultatet af den danske indsats er en forbedret bundlinje i forhold til resultatet i fjor. 2020 var også året, hvor Lindab modtog Byggeriets Energipris for den nye tagløsning SolarRoof med integrerede solceller. Derudover blev der i årets løb foretaget en lang række investeringer for at øge kapaciteten, øge sikkerheden og etablere mere moderne produktionsmetoder.”

Mette Brøndum, direktør for salgsregion Vesteuropa i Lindab.

Morgendagens Lindab

Lindab A/S’ nye strategi med overskriften ”Sammen skaber vi morgendagens arkitektur og indeklima” sætter øget fokus på både udvikling af den enkelte medarbejder og organisationens måde at arbejde på.

”Nyt CRM-system, ny hjemmeside og webshop samt nye spændende produkter og løsninger til bæredygtigt byggeri bliver omdrejningspunktet for morgendagens Lindab. Vores tilgang til at sikre bæredygtighed og et mindre klimaaftryk, samt anvende de nyeste teknologier i både fremstilling, logistik og administration, kommer til at kræve nye kompetencer og investeringer, hvilket også bliver en spændende rejse.” fortæller Heino Juhl, nytiltrådt adm. direktør for Lindab i Danmark.

Lindabs nye strategi "Sammen skaber vi morgendagens arkitektur og indeklima - bæredygtigt, digitalt, for mennesker”.

Stålmangel og prisstigninger

2021 er knap så præget af Covid-19, og Lindab glæder sig over, at Danmark åbner mere og mere op, men en anden særlig situation påvirker allerede 2021. Stålsituationen i Europa er ramt af mangel på råvarer og kraftigt stigende priser på et niveau, som aldrig tidligere er set. Det kræver tæt samarbejde med vores kunder for at komme igennem en sådan situation. Det er umuligt at spå om, hvor længe denne situation vil fortsætte, men her i maj måned ser det ud til at fortsætte minimum hen imod sommeren 2022. Lindab ser i den forbindelse ingen aktuelle udfordringer med sine leverancer til kunderne, som ellers også præger byggeriet i øjeblikket.

Heino Juhl, ny adm. direktør for Lindab i Danmark.

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer kanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, samt tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 24 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2020 en nettoomsætning på SEK 9,166 mio.

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.