Gå til indhold
Lindab tilbyder nu udstansning af logo eller billede direkte i facadekassetten og giver dermed helt nye muligheder for at tilpasse virksomhedsdomicilet.
Lindab tilbyder nu udstansning af logo eller billede direkte i facadekassetten og giver dermed helt nye muligheder for at tilpasse virksomhedsdomicilet.

Pressemeddelelse -

Ny teknik gør facaden unik

Facadekassetter er en populær genvej til at forny bygningsfacaden med færdige elementer, der monteres udenpå en eksisterende mur. Elementerne kan bestilles i alle tænkelige farver, så de passer til virksomhedens udtryk. Nu får virksomheder muligheden for at sætte endnu større præg på virksomhedsdomicilet med udstansning af logo eller billede i facadekassetten.


”Udstansning af logo direkte i facadekassetten er mere end bare et alternativ til et skilt. Løsningen binder bygningen sammen og giver et helstøbt og individuelt udtryk. Med programmet ArtDesigner på vores hjemmeside kan du få en illustration af, hvordan din bygning ville se ud med logo i facaden,” fortæller Lene Agger, der er udviklingsingeniør i Lindab.

Branding af bygningen

Facadekassetterne og udstansning af logo henvender sig til virksomhedsdomiciler, sportshaller, skoler og andre offentlige bygninger med mange besøgende, der ønsker at signalere professionalitet.

”En slidt facade går ud over indtrykket af professionalitet, ligegyldigt om bygningen huser en virksomhed eller offentlig institution. Det handler om helhedsindtrykket, og en flot facade er både branding af bygningen og af beboerne,” fortæller Lene Agger.

Brugervenlighed i centrum

I udviklingen af facadekassetterne var nem montering et afgørende element for Lindab. Det betyder, at facadekassetterne blot klikkes sammen og fastgøres med en skrue.

”Hvis det er besværligt at arbejde med, er det ligegyldigt, hvor genialt produktet er. Derfor er processen med udstansningen så enkel som overhovedet muligt. Kunden indsender blot et foto at det ønskede motiv, så sørger vi for resten,” fortæller Lene Agger.

Som del af virksomhedens fokus på brugervenlighed, har Lindab samtidig udviklet et softwareprogram, der gør det muligt at se et forhåndsbillede af udstansningen, inden der bestilles.

Yderligere oplysninger:

René Jensen, salgschef hos Lindab, tlf.: 51 80 04 35, rene.jensen@lindab.com

Related links

Emner

Tags


Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 7.589 mio i 2015 og er etableret i 32 lande med ca. 5.100 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2015 udgjorde det nordiske marked 44%, CEE/CIS 19% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 33% og andre markeder udgjorde 4% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Produkter og løsninger

Ventilation
Kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation, opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter
Produkter og systemer af tyndpladestål. Tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer

Præfabrikerede systemer af stål. Komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Pressekontakt

René Jensen

René Jensen

Salgschef, Lindab A/S Byggekomponenter +45 73 99 73 61