Gå til indhold
Stark har opført nyt distributionscenter på hele 29.000 kvadratmeter uden for Aarhus. Til byggeriet har Lindab leveret en komplet portløsning bestående af i alt 22 porte.
Stark har opført nyt distributionscenter på hele 29.000 kvadratmeter uden for Aarhus. Til byggeriet har Lindab leveret en komplet portløsning bestående af i alt 22 porte.

Pressemeddelelse -

Lindab holder porten åben for Stark

I byggebranchen, hvor selv en mindre forsinkelse kan have store konsekvenser, er tryghed for en sikker levering afgørende. Det ved man hos Stark, der for nylig har indviet sit nye distributionscenter i Årslev uden for Aarhus. Casa var totalentreprenør på byggeriet, og Lindab leverede en komplet portløsning.

Med det nye distributionscenter sikrer Stark at virksomheden også i fremtiden kan bringe byggematerialer sikkert og hurtigt ud til sine kunder. Distributionscenteret, der strækker sig over hele 29.000 kvadratmeter, er bygget til at håndtere tunge byggematerialer og er det største af sin slags i Danmark ifølge Stark.

Det handler ikke om markedsandele
Hos Casa, der har været totalentreprenør på byggeriet, har man også lagt stor vægt på sikre leveringer og fleksibilitet fra samarbejdspartnere. Det gælder blandt andet Lindab, der har forsynet byggeriet med en komplet løsning af porte.

”Det er vores erfaring i Casa, at en god samarbejdspartner ikke nødvendigvis handler om markedsandele eller antallet af medarbejdere, men derimod om medarbejdernes mentalitet og tilgang. I Lindab har vi haft en god, selvkørende og fleksibel samarbejdspartner,” fortæller projektleder Rune Danielsen fra Casa.

Netop behovet for en omstillingsparat leverandør blev understreget undervejs i byggeriet, da bygherren sent i forløbet ændrede ordren på nogle af portene.

”Bygherren ændrede en port meget sent i forløbet, men det skabte ingen problemer i forhold til leverancen fra Lindab. Selv med de ændrede ordrer blev alting leveret til den rette tid. Det giver stor tryghed for os, når vi ved, at vores samarbejdspartnere kan løfte den slags uforudsete udfordringer,” siger Rune Danielsen.

Bygget til at blive brugt
Det er forventningen, at mere end 25.000 vognlæs med byggematerialer hvert år skal rulle ud gennem portene og ud til kunderne. Det er med andre ord et byggeri, der vil blive brugt, og det stiller krav til portenes driftssikkerhed og service.

”Med erhvervsbyggerier som disse sker der altid skader. Kort tid efter at distributionscenteret blev taget i brug kørte et par truckchauffører ind i nogle af portene. I sådan en situation er det en klar fordel at have én hovedleverandør med en serviceordning og ét nummer, man kan ringe til,” siger Hans Henrik Stark fra Lindab.

Til byggeriet leverede Lindab en komplet portløsning bestående af i alt 22 porte. ti ledhejseporte, otte indvendige brandskydeporte til brandzoner, to hurtige lamelrulleporte til adskillelse af varme og kolde områder og to læsseramper til af- og pålæsning af bilerne.

Related links

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindabs produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 7.849 mio i 2016 og er etableret i 32 lande med ca. 5.100 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2016 udgjorde det nordiske marked 47%, CEE/CIS 17% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 33% og andre markeder udgjorde 3% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Lindabs produkter og løsninger

Ventilation:Vi producerer kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation samt opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter: Alle vores produkter og systemer er af tyndpladestål. Vi producerer tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer: Systemerne er præfabrikerede i stål. Vi producerer komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Good Thinking

Hos Lindab er Good Thinking en filosofi, der styrer os i alt vi gør. Vi arbejder hver dag på at skabe et sundt indeklima og forenkle opførelsen af bæredygtige bygninger. Vi stræber efter at designe brugervenlige, innovative produkter og løsninger og sikre en effektiv logistik og tilgængelighed. Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed så vi kan reducere vores aftryk på miljøet og klimaet. Det gør vi ved at udvikle nye metoder til produktion af vores produkter og løsninger med brug af et minimum af energi og naturlige ressourcer og derved mindske de negative konsekvenser for miljøet. Vi anvender stål i vores produktion og stål er et af få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO2-udslip i naturen og et mindre energispild.

Kontakt

René Jensen

René Jensen

Salgsdirektør, Lindab A/S Profil +45 73 99 73 61

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.