Gå til indhold
Til virksomhedens nye lager ønskede F. Engel en facade, der udstråler ordentlighed og kvalitet. Valget faldt på sandwichpaneler fra Lindab, der understreger det ønskede udtryk.
Til virksomhedens nye lager ønskede F. Engel en facade, der udstråler ordentlighed og kvalitet. Valget faldt på sandwichpaneler fra Lindab, der understreger det ønskede udtryk.

Pressemeddelelse -

F. Engel skaber fremtidssikret lager med facade i stål

En gammel og nedslidt fragtcentral i Haderslev er forvandlet til et flot og fremtidssikret højlager med alle moderne faciliteter. Den familieejede tekstilvirksomhed F. Engel har i tæt samarbejde med Lindab forvandlet skrot til slot, og begge parter er i dag stolte over resultatet.  

Mange vælger at rive udtjente bygninger ned og i stedet bygge nyt fra bunden. Men F. Engel i Haderslev er lokalpatrioter, og da de kunne se mulighederne i at renovere byens skamplet, valgte de den grønne løsning med at bevare i stedet for blindt at smide væk.

”Vi er traditionsbundne og værdsætter det lokale, men det lokale er ikke vigtigere end kvaliteten. Vi valgte at gennemføre renoveringen, fordi vi gennem dialogen med Lindab kunne se, at vi kunne løfte de eksisterende bygninger til et helt nyt og moderne niveau,” fastslår Lars Engel, som ejer og driver F. Engel sammen med broderen John Engel.  

Lindab har leveret flere tusinde kvadratmeter sandwichpaneler til facaden, et hav af inddækninger og murkroner, tagrender, slusehuse, porte og ramper til F. Engels nye lager.

Ingen ubehagelige overraskelser

Alle byggeprojekter er underlagt en stram tidsplan, men renoveringen af den gamle fragtcentral var underlagt ekstra tidspres for at det moderne højlager skulle stå færdigt til aftalt tid. Kort tid efter afslutningsdatoen kom lastbilerne med nye varer til den kommende sæson, der skulle opbevares på lageret.  

For at sikre kvaliteten og for at slippe for ubehagelige overraskelser har Lars Engel med egne ord været med i alle detaljer lige fra idéfasen til udførelsen.

”Vi har sammen med Lindab skabt et teknologisk højlager for fremtiden, og den proces er forløbet fantastisk godt. Vi har arbejdet sammen om at kunne levere et flot og funktionelt højlager til aftalt tid,” siger Lars Engel.

”Tekstilfolk som os er detaljeorienterede og ser alle fejl, men højlageret er blevet flot, og fungerer som et perfekt ansigt ud ad til for F. Engel.” siger Lars Engel, som ejer og driver F. Engel sammen med broderen John Engel.

Højlager udstråler værdierne

Lindab var eneleverandør på den omfattende opgave, der omfattede flere tusinde kvadratmeter sandwichpaneler til facaden, et hav af inddækninger og murkroner, tagrender, slusehuse, porte og ramper.

”Det har været et spændende byggeri, fordi der virkelig er tænkt over alt lige fra at reducere co2 forbruget til materialevalget og farverne, der er identiske med F. Engels koncernfarve. Dialogen har været konstruktiv hele vejen igennem, og det visuelle udtryk er blevet superflot,” siger Lone Villadsen fra Lindab.

Lars Engel glæder sig over, at projektet blev færdigt til tiden uden bøvl, og at alt spiller sammen, så højlageret nu udstråler F. Engels værdier om ordentlighed og kvalitet. For som han siger:

”Tekstilfolk som os er detaljeorienterede og ser alle fejl, men højlageret er blevet flot, og fungerer som et perfekt ansigt ud ad til for F. Engel.”

Den største port til det nye lager har medarbejderne hos F. Engel døbt ’juleaften’.

Related links

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindabs produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 9.872 mio i 2019 og er etableret i 32 lande med ca. 5.200 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2018 udgjorde det nordiske marked 43%, CEE/CIS 21% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 35% og andre markeder udgjorde 1% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Lindabs produkter og løsninger

Ventilation: Vi producerer kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation samt opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter: Alle vores produkter og systemer er af tyndpladestål. Vi producerer tagrender, tag- og vægbeklædning, industri- og garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer: Systemerne er præfabrikerede i stål. Vi producerer komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Good Thinking

Hos Lindab er Good Thinking en filosofi, der styrer os i alt vi gør. Vi arbejder hver dag på at skabe et sundt indeklima og forenkle opførelsen af bæredygtige bygninger. Vi stræber efter at designe brugervenlige, innovative produkter og løsninger og sikre en effektiv logistik og tilgængelighed. Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed så vi kan reducere vores aftryk på miljøet og klimaet. Det gør vi ved at udvikle nye metoder til produktion af vores produkter og løsninger med brug af et minimum af energi og naturlige ressourcer og derved mindske de negative konsekvenser for miljøet. Vi anvender stål i vores produktion og stål er et af få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO2-udslip i naturen og et mindre energispild.

Kontakt

Lone Villadsen

Lone Villadsen

Intern salgschef, Lindab A/S Profil + 45 73 99 73 15
Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.