Gå til indhold
Et travlt år i byggeriet med ekstraordinært fokus på bæredygtighed

Pressemeddelelse -

Et travlt år i byggeriet med ekstraordinært fokus på bæredygtighed

Af Puk Spencer, salgsdirektør hos Lindab A/S

2022 har været et rigtig godt og travlt år for byggebranchen. Det har været præget af et alsidigt udbud af projekter og byggerier af varierende omfang og kompleksitet, og den store aktivitet har smittet af på os i Lindab. Vi har nydt godt af samarbejdet med vores loyale kunder og glæder os over, at vores bæredygtige løsninger er en naturlig del af fremtidens byggeri.

Dokumentation og certificeringer på agendaen

Og apropos fremtidens byggeri så har vi brugt en stor del af året på at forberede vores løsninger til de kommende bygningskrav og reglementer. Allerede nu oplever vi stigende efterspørgsel på produkter og løsninger, der lever op til kommende LCA-beregninger, følger de opdaterede brandkrav, er DGNB- og EPD-certificerede eller på andre måder er forberedt til fremtidens lovgivning.

At fremtidssikre vores produkter står højt på dagsordenen, og derfor har vi også udvidet Lindab-teamet med en bæredygtighedsekspert, der skal bidrage til, at vores løsninger lever op til alle krav og standarder. Hun har samtidig en vigtig rolle i at undervise vores salgspersonale, internt såvel som eksternt, så de er rustet til at vejlede og guide byggebranchen i en bæredygtig retning.

De stigende krav til brandsikring af ventilationsanlæg er ligeledes et område, som vi har stor fokus på. Vi arbejder løbende på at forbedre vores systemer og løsninger og udvide med nye produkter. Senest har vi lanceret ”Fire System PRO”, vores nye styresystem til spjældsikrede – og røgventilerede systemløsninger.

Det indeholder adskillige opsætningsmuligheder gennem ét acces point og Bluetoothteknologi for hurtigere idriftsættelse.

Et uforudsigeligt marked

Det seneste år var Lindabs største udfordringer den global råvaremangel og de usikre stålleverancer. I det kommende år er vi, som de fleste andre, udfordret af de øgede energiomkostninger på opvarmning og strøm, der påvirker vores forretning. Derfor følger vi markedet og dets tendenser nøje, og vi regulerer vores indsats efter markedsmekanismerne, mens vi håber på en nærtforestående stabilitet.

Det har været et spændende og travlt år hos Lindab, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle samarbejdspartnere for et godt år, og den loyalitet I fortsat viser os. Og derudover skal lyde en særlig tak til alle sælgere og kollegaer, der altid går den ekstra mil for både kunder og hinanden.

Rigtig glædelig jul og godt nytår fra hele Lindab.

Related links

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 4.500 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2021 en nettoomsætning på SEK 9,166 mio.

Kontakt

Puk Spencer

Puk Spencer

Salgsdirektør, Lindab A/S Ventilation +45 73 23 23 09

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.