Gå til indhold
Vind flotte gaver i Lindabs julekalender

Nyhed -

Vind flotte gaver i Lindabs julekalender

Nu har du chancen for at vinde en flot julegave hver dag i december frem til den 24.

Traditionen tro har du i december måned chancen for at vinde flotte julegaver i Lindabs Julekalender.

Bag lågerne gemmer der sig hver dag et spørgsmål. Svarer du rigtigt, er du med i lodtrækningen blandt alle korrekte svar.

Mail i din indbakke hver dag
Tilmelder du dig, får du hver dag sendt en remindermail samt link til julekalenderen. Så er du sikker på, at du ikke misser chancen for at vinde en fin gave.

Rigtig god fornøjelse med årets Lindab Julekalender.

Hilsen nisserne fra Lindab

Deltag her

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.