Gå til indhold
Ny videnskabelig artikel om optimalt indeklima, behovsstyret ventilation og energibesparelser.
Ny videnskabelig artikel om optimalt indeklima, behovsstyret ventilation og energibesparelser.

Nyhed -

Videnskabelig artikel om godt indeklima og energibesparelser via behovsstyring og overvågning

New possibilities with EPBD revision for ventilation systems

Artikel skrevet af Jan Behrens, Manager Project and Support Center, Lindab

Ventilation i bygninger er et must, men det er energibesparelser også. Behovsstyret ventilation er derfor den eneste logiske løsning. Det skal dog til enhver tid overvåges om kontrolsystemet fungerer som planlagt og påkrævet.

Artiklen viser tydeligt et besparelsespotentiale, der er ved fornyelse af eksisterende ventilationsanlæg, men det viser også faren, hvis styringen ikke overvåges.

Lindab Innovation Hub anbefaler i den anledning følgende: Uddan bygningsbrugeren om "hvad et godt indeklima er" og involver ham i overvågningsprocessen.

Læs hele artiklen i Rehva Journal 06/22 (engelsk).

Lindab Innovation Hub

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35
Jan Behrens

Jan Behrens

Manager Project Support Ventilation +49 151 12673912

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.