Gå til indhold
Nikolai Fink (tv) marketingchef og Mark Bailey (th) HR-chef hos Lindab A/S.
Nikolai Fink (tv) marketingchef og Mark Bailey (th) HR-chef hos Lindab A/S.

Nyhed -

Stærke kompetencer har valgt Lindab

Nikolai Fink er ansat som marketingchef
Med stærke kompetencer indenfor branding, e-commerce og digital markedsføring, skal Nikolai fortsætte indsatsen for at styrke Lindabs position i markedet. Herunder udbredelse af kendskabet til vores mange innovative og bæredygtige produkter.

Nikolai kommer fra Fleggaard koncernen, hvor han i flere ledelsespositioner har arbejdet med marketing og digitalisering.

Mark Bailey er ansat som HR-chef

Vi har oplevet flere år med vækst, og de fremadrettede ambitioner er ikke til at tage fejl af – Lindab vil også i fremtiden være en attraktiv arbejdsplads med garanti for vækst og udvikling.

Mark´s opgaver bliver bl.a. at sikre Lindabs evne til at tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere, samtidigt med at han skal have fokus på optimeringen af trivsel, medarbejdermotivation og kompetenceudvikling.

Han har flere års erfaring med ledelse, uddannelse og opkvalificering, og kommer senest fra en stilling som Learning & Development Manager ved IT Relation. Mark indgår som en del af direktionen hos Lindab.

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.