Gå til indhold
Jonas Hjort ar blevet ansat som salgsingeniør hos Lindab Ventilation
Jonas Hjort ar blevet ansat som salgsingeniør hos Lindab Ventilation

Nyhed -

Ny salgskompetence ansat hos Lindab

Jonas Hjort, 31 år, er pr. 1. august 2023 blevet ansat som salgsingeniør hos Lindabs ventilationsafdeling. Han er uddannet elektriker og maskinmester og kommer med stor erfaring fra ventilationsbranchen, bla. har han været ansat som projektleder hos Airteam og har drevet egen virksomhed med Hjort Ventilation.

Jonas skal primært rådgive kunder med løsninger til kanalsystemer i Sydjylland og på Fyn. Privat er bosat i Vejrup med kone og to børn.

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.