Gå til indhold
Steffen Bang er Lindabs nye salgsingeniør inden for ventilation
Steffen Bang er Lindabs nye salgsingeniør inden for ventilation

Nyhed -

Ny salgsingeniør til Lindabs ventilationsafdeling

Vi er glade for at byde Steffen Bang velkommen til Lindab. Steffen er ny salgsingeniør i ventilationsafdelingen og skal rådgive vores kunder i det midt- og nordjyske inden for vores ICS (Indoor Climate Solutions) løsninger.

Steffen er uddannet maskinmester og har tidligere været selvstændig. Han har stor erfaring med industriventilation, salg, projektering og ledelse.

Tøv ikke med at kontakte Steffen til dit næste ventilationsprojekt. Han træffes på ☎ 26 46 45 49 eller 📧 steffen.bang@lindab.com.

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.