Gå til indhold
LindabTanken. En blog med mere end bare tanker.
LindabTanken. En blog med mere end bare tanker.

Nyhed -

LindabTanken - en ny blog fra Lindab

Bliv inspireret på vores nye blog

Vi har længe ønsket os en kanal, hvor vi på en inspirerende og let tilgængelig måde, kan formidle vores viden om, hvordan man forenkler og forbedrer byggeriet.

Derfor har vi oprettet en blog, som vi kalder LindabTanken.

blog_ide.png

På LindabTankenvil du kunne læse den nyeste viden inden for ventilation, byggeri og indeklima. Eksempelvis; hvorfor tagrender ikke bare er tagrender; og hvad LindabPascal egentlig er, og hvordan det virker.

Vores intention er, at du bliver klogere på en nem og hurtig måde. Sommetider kan du finde viden fra vores specialister, og andre gange vil du kunne læse mere om, hvad der inspirerer os.

Vi opdaterer bloggen løbende, og du er selvfølgelig mere end velkommen til at dele indholdet hvis du mener, at vores posts indeholder viden, som andre kan få glæde af.

Du kan allerede nu gå ind på LindabTankenog læse et par af vores indlæg.

Knap:Læs LindabTanken

Emner

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.