Gå til indhold
Lindab uddanner to elever

Nyhed -

Lindab uddanner to elever

Anne Madsen og Jane Nissen kan om kort tid kalde sig for færdig-uddannende elever hos Lindab. Anne som administrationselev og Jane som salgselev.

Vores elev Anne Madsen, som arbejder på hovedkontoret i Haderslev, har netop afsluttet sin afsluttende fagprøve med bravour. Hun kan om kort tid kalde sig færdiguddannet som administrationselev. Anne har i sin fagprøve analyseret Lindabs proces for reklamationer på indkøbte varer og kommet med løsninger til forbedring ved hjælp af lean. Tak til Anne for opgaven og tillykke med en veloverstået fagprøve.

Anne Madsen, administrationselev
Anne Madsen, administrationselv hos Lindab


Jane Nissen som arbejder i vores afdeling i Jels, kunne sidste sommer kalde sig handelsøkonom og er nu også snart færdiguddannet som salgselev. Hun har netop færdiggjort sin fagprøve på bedste vis. Jane udarbejdede en værdistrømsanalyse af, hvordan Lindab kan forbedre processen for implementering og distribution af nye produkter. Tak til Jane for analysen og tillykke med en veloverstået fagprøve. Vi glæder os over at Jane fortsætter hos os i salgsafdelingen efter endt elevtid. Så også efter sommerferien er hun klar ved tasterne og telefonen for at betjene vores kunder.

Jane Nissen, salgselev
Jane Nissen, salgselev hos Lindab

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.