Gå til indhold
Se Lindabs løsninger på Ejendomsmessen 2017

Nyhed -

Se Lindabs løsninger på Ejendomsmessen 2017

 • 90 udstillere
 • Mere end 35 seminarer
 • Nyheder
 • Debatter
 • Branche komsammen
 • HELT GRATIS
 • Mød Lindab på Nordeuropas største ejendomsmesse i Bella Center den 29. og 30. marts 2017.

  Du finder os på stand D17, hvor vi står klar til en snak om vores produkter og løsninger. Vi udstiller blandt andet vores velkendte løsninger inden for ståltag, ståltagrender og boligventilation. Men du kan naturligvis høre meget mere om vores andre produkter, fx. porte, facader og intelligente og energirigtige ventilationsløsninger.

  Om messen
  Messen er det naturlige mødested for ejendomsbranchen og samler alle fagfolk, der arbejder med drift, vedligehold, rådgivning, sikkerhed, energi, beskyttelse og administration af fast ejendom. Branchens førende leverandører viser nyheder og produkter på de mange stande. Fra de to scener afholdes en række af interessante indslag, hvor eksperter, brancheprofiler og inspiratorer giver dig kompetenceudvikling og inspiration. Der foregår også en festlig prisuddeling, hvor branchens mest veldrevne og innovative ejendomsadministration kåres. Messen første dag afsluttes med en branche-komsammen, hvor du kan møde dine kolleger og vende dagens begivenheder.

  Det er gratis at deltage på messen.

  Hent din billet her.

  Vi ses til nogle fornøjelige dage i Bella Center :).

  Related links

  Emner

  Kategorier

  Kontakt

  Thomas Skjøth Eriksen

  Thomas Skjøth Eriksen

  Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

  Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

  Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.