Gå til indhold
Lindab lancerer ny Vent Tools app - et praktisk værktøj til ventilationsbranchen

Nyhed -

Lindab lancerer ny Vent Tools app - et praktisk værktøj til ventilationsbranchen

Vi er stolte over at præsentere den seneste udgave af Lindabs populære Vent Tools app. Den nye opdatering tager brugeroplevelsen til et nyt niveau og giver unikke værktøjer til at forenkle og strømline arbejdet i ventilationsbranchen.

Med den nye app styrker vi vores satsning på at tilbyde innovative og brugervenlige løsninger til vores kunder i ventilationsbranchen. Vi har lyttet til vores brugeres ønsker og har nu opdateret både interface og funktioner, hvilket vil gøre det endnu nemmere for vores brugere.


Valg af funktioner

  • Kanalberegning. Find den optimale kanalstørrelse, der er energieffektiv og nem at installere. Først vælger du kanalgeometrien. Derefter vælger du, hvad du vil beregne. Indsæt så dine værdier og resultatboksen og ”slideren” bliver herefter justeret i overensstemmelse hermed.
  • Beregning af forskydning. Geometrien omkring højde/side forskydning af rørstrenge med T-stykker og forskellige bøjninger kan beregnes for at afkorte rør korrekt.
  • Måling af luftmængde. Med denne funktion kan du beregne k-faktorer for luftarmaturer, kontrolventiler og flowmålere.

I en tid, hvor digitalisering er afgørende for succes, er Vent Tools et perfekt eksempel på Lindabs kontinuerlige investering i at levere innovative løsninger, der holder sig på forkant med branchens behov. Vi stræber altid efter at være en pålidelig og progressiv partner for vores kunder og vil fortsat tilbyde produkter og løsninger af høj kvalitet, der gør arbejdslivet lettere og mere effektivt i ventilationsbranchen.

For yderligere information og for at downloade den seneste opdatering af Vent Tools, besøg lindab.dk/venttools

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.