Gå til indhold
Kristian Ravn Nielsen (trainee), Jane Nissen (handelselev), Anne J. Madsen (kontorelev)
Kristian Ravn Nielsen (trainee), Jane Nissen (handelselev), Anne J. Madsen (kontorelev)

Nyhed -

Lindab ansætter elever og trainee

Hos Lindab har vi fokus på at udvikle vores medarbejdere og tiltrække nye talenter. Derfor har vi pr. august 2017 ansat to elever og en trainee.

Kristian er trainee og skal prøve kræfter i forskellige Lindab afdelinger, Jane er handelselev i vores afdeling i Jels og Anne er kontorelev i Haderslev. Alle får naturligvis en grundig introduktionsplan – på den måde får de lært vores kultur, værdier og produkter at kende. Byd velkommen til alle tre.


At arbejde hos Lindab

Lindab har en stolt og stærk tradition for at ansætte innovative og kreative mennesker med ambitioner. Mennesker som deler Lindab’s værdier, og med rette kompetencer og lyst til at tage initiativ, have indflydelse og gøre en positiv forskel.

Læs mere om Lindabs værdier og ledige stillinger her.

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.