Gå til indhold
Lindab lancerer to nye motorer og LP-PRO, som er en high-end eldrift styring med farvedisplay til industriporte
Lindab lancerer to nye motorer og LP-PRO, som er en high-end eldrift styring med farvedisplay til industriporte

Nyhed -

Lindab Porte - gode løsninger er blevet endnu bedre

Hos Lindab er vi stolte over, at have udviklet en styring som sikrer, at vi i fremtiden fortsat kan tilbyde en af de bedste styringer på markedet til industriporte.

Den nye LP-PRO styring er med grafisk farvedisplay og nødstop. Den kan desuden leveres med soft start/stop og frekvensomformer for øget hastighed. Styringens software kan løbende opdateres når der er nye funktioner.

BK og BF motor fra Lindab

Nye motorer

Udover den nye LP-PRO styring, lancerer vi også to nye motorer. De er begge med integreret encoder, er mere støjsvage og med mulighed for flere hastigheder.

Produkterne er udviklet af vores dygtige teknikere og blot nogle i rækken af gode tanker, som skal sikre vi fortsat er en attraktiv leverandør til byggeriet.

Skal vi også hjælpe dig? Kontakt os i dag og hør om de mange muligheder.

Related links

Emner

Kategorier

Kontakt

Alex Løkkegaard

Alex Løkkegaard

Product and Business Area Manager, Lindab A/S Lindab Porte +45 73 99 73 04

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.