Gå til indhold
Lindab viste virksomheden frem for deres familier

Nyhed -

Lindab viste virksomheden frem for deres familier

Der var kæmpe opbakning fra vores skønne medarbejdere og deres familier til Lindab Familiedag. Det skete lørdag den 15. september 2018 på hovedkontoret i Haderslev, hvor mere end 700 personer deltog i festlighederne. Store dele af produktionen var hele dagen i drift, så familierne fik et godt indblik i hvad vi arbejder med til daglig.

Alle blev personligt budt velkommen af Lindab medarbejdere der stod klar ved indgangen med information om dagens program og sikkerhedsreglerne på fabrikken. Alle hjælpere var i dagens anledning klædt ens i blåt så man let kunne genkende dem.

Der var aktiviteter for både store og små legebørn, bl.a. var der drifting i form af to store shows med rygende dæk og larmende motorer fra potente driftingbiler. Der var arrangeret en spændende skattejagt, som ledte deltagerne igennem Lindabs afdelinger med spørgsmål om Lindabs produkter og vores daglige arbejde. Vinderne af skattejagten blev belønnet med fine præmier sponseret af Lindabs samarbejdspartnere. For de mindste var der masser af aktiviteter i form af gøgleri, minitog, rodeotyr, legeland, floorball, slush ice og popcorn.

Hele dagen var der live musik i en del af  lageret, som til dagen var forvandlet til hyggelige lounge omgivelser. Her kunne man få slukket tørsten og stillet sulten med lækkert mad fra egen kantine. Sidst på dagen, blev der til stor tilfredshed for alle, åbnet en pølsevogn med servering af hot dogs.

Det var en fantastisk dag - tak til alle der deltog.

Der er kommet en lille film ud af arrangementet  - se den HER

Lille Fut og indgangsparti til Lindab Familiedag 2018

Forrygende driftingshow til Lindab Familiedag 2018

Skattejagt på fabrikken til Lindab Familiedag 2018

Der serveres popcorn og slush ice til Lindab Familiedag 2018

Rodeotyr til Lindab Familiedag 2018

Hyggestemning i loungen til Lindab Familiedag 2018

Human Football til Lindab Familiedag 2018

Floorball for alle til Lindab Familiedag 2018

Emner

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.