Gå til indhold
Deltag i Lindabs julekalender og vind flotte gaver. Lindab nisserne er allerede i fuld gang med at pakke gaver ind.
Deltag i Lindabs julekalender og vind flotte gaver. Lindab nisserne er allerede i fuld gang med at pakke gaver ind.

Nyhed -

Gaveregn med Lindab Julekalender

Lindabs traditionsrige julekalender starter den 1. december. Vi ønsker at sprede juleglæde ved at give vores kunder og venner muligheden for at vinde flotte præmier hver dag i december frem til og med den 24. december.

Lindab nisserne er allerede i fuld gang med at pakke gaver ind. Vores julekalender er en fantastisk mulighed for at sprede glæde og samtidig vise vores påskønnelse for vores kunders støtte i løbet af året.

Vi opfordrer dig til at deltage og være med til at sprede julestemning. Lad os sammen skabe en uforglemmelig jul fyldt med overraskelser og glæde.

I julekalenderen gemmer der sig hver dag en ny og spændende præmie bag hver låge. Hvem ved, måske bliver du dagens heldige vinder.

For at deltage skal du blot besøge os på www.lindab.julekalender.dk og åbne dagens låge. Vær opmærksom på, at du kun kan deltage én gang om dagen, men du har chancen for at vinde en ny præmie hver dag.

Tilmeld dig HER, så sender vi dig hver dag en mail, så er du sikker på, at du ikke glemmer din chance for at vinde en fin gave.

Related links

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.