Gå til indhold
Behovsstyret ventilation til enfamilie-boliger

Nyhed -

Behovsstyret ventilation til enfamilie-boliger

Ventilation i private hjem er vigtig for familiens velbefindende. Lindab har stillet udstyr og mandskab til rådighed i et Elforskfinansieret projekt for at finde ud af mulighederne for styring af boligventilation i en enfamilie-bolig.

Med behovsstyret ventilation er der mulighed for et bedre CO2 niveau i huset samt besparelse til el og energi.

Læs om forskningsprojektet i brachebladet HVAC-magasinet.

Gå til artikel

Læs om ElforskEmner

Kategorier

Kontakt

Nikolai Fink

Nikolai Fink

Pressekontakt Marketingchef, Lindab A/S PR og kommunikation +45 22 38 30 80

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Om Lindab:
Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer kanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, samt tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål.

Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 4.500 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2021 en nettoomsætning på SEK 9,166 mio.