Gå til indhold
Puk Spencer, salgsdirektør, Lindab A/S, fejrer 30 års jubilæum.
Puk Spencer, salgsdirektør, Lindab A/S, fejrer 30 års jubilæum.

Nyhed -

30 års jubilæum

Hvor blev de 30 år af?
Den 1. februar 2023 er det 30 år siden, at salgsdirektør Puk Spencer kom til Lindab som salgsingeniør.


-Det har slet ikke været nødvendigt at rejse andre steder hen for at udvikle sig – for opgaver og udfordringer er kommet helt af sig selv i en lind strøm.

Siger Puk Spencer, 62, salgsdirektør i Lindab A/S Danmark med base i Haderslev.

Onsdag, den 1. februar har hun 30-års jubilæum i virksomheden.

-Og strømmen af udfordringer er bestemt ikke taget af med årene. Tværtimod. Inden for de senere år er de nærmest taget til med den øgede konkurrence fra ind- og udland. Konkurrenterne er kommet tættere på os. Og så er det ikke kun danske, men også tyske og polske producenter, der vinder markedsandele, siger Puk Spencer.

Krav til bæredygtighed

Byggebranchen er stadig domineret af mænd, og i den verden har hun altid fastholdt, at med faglighed og professionalisme opnås de bedste resultater. Hun er i bestyrelsen for brancheorganisationen Veltek og formand for sektionen ’Veltek Ventilation’ og har desuden bestyrelsesposter uden for byggebranchen.

Hun siger:-Det er ikke kun på produktsiden, vi skal blive skarpere og hele tiden blive endnu bedre til at udvide vores produktprogram. Der er også øgede krav til levering af bæredygtige produkter og løsninger, og her er vi langt fremme med dokumentation på vores produkter. Vi ser bæredygtighed som en ny konkurrenceparameter og har sat barren højt for os selv, da vi forventer at kunne være CO2 neutrale i 2025. Vi har også en ny forbedret webshop på trapperne. Den er langt mere brugervenlig end den nuværende. Vi forbedrer og opdaterer også vores Vent Tool-app, som er et værktøj til at beregne kanallængde og forskydninger. Det er meget populært og sikrer vores kunder, at de får bestilt rigtigt i første forsøg.

Personlig kontakt

-Ved hjælp af robot-teknologi har vi kunnet nedsætte leveringstiden med cirka 1 døgn på omkring 1400 varenumre. Det har stor betydning for vores kunder, da det ofte er leveringstiden, der bliver afgørende i konkurrencen. Uanset hvor meget vi kan digitalisere forretningsgangen og lave selvbetjeningsløsninger, så har den personlige kontakt mellem Lindabs sælger og kunden stadig stor betydning. Tryghed og tillid betyder stadig meget – at kunden føler, at han får en god og fair behandling hos Lindab, siger Puk Spencer, der er uddannet VVS-ingeniør, blev ansat i Lindab som salgsingeniør og siden 2005 salgsdirektør i Lindab Danmark.

Fristed på Samsø

Puk Spencer bor i Vejle og har for et par år siden købt fritidshus på Samsø. Og det er blevet hendes fristed. Her falder hun helt til ro. For her er ”slow living”, og ren afslapning fra et hektisk dagligliv, som hun siger. Det er også blevet stedet for højt prioriterede familie-weekender med datteren Tenna, sønnen Christoffer og deres familie, som også omfatter ”livets rigdom”: børnebørnene Mikkel på 10, Andreas på 8, Nora på næsten 4 og William på 1 år.

Tid med venner, koncerter og et par musikfestivaler skal der også gøres plads til. Det sidste års tid er der ikke blevet meget tid til en ellers skattet fritidsaktivitet, roning.

-Faktisk blev det kun til en enkelt tur i ´22, fortæller hun, der holder hårdt på en ny aktivitet: 45 minutters daglig gåtur uanset vejret.

-Jeg går helst alene, får frisk luft og renset hovedet, mens jeg nyder, hvor jeg går, siger 30 års jubilaren….

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.