Gå til indhold
Voldsomme regnskyl angriber vores huse

Billede -

Voldsomme regnskyl angriber vores huse

Det er både hurtigt og nemt at give de slidte tagrender et eftersyn og finde eventuelle utætheder, inden de bliver skyld i alvorlige skader på hus og hjem. Hæld vand i tagrenden og tjek for utætheder, som ofte opstår i samlingerne.
  • Licens: @ All rights reserved (download tilladt)
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 1181 x 1772, 792 KB
Download

Emner

Kategorier

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.