Gå til indhold
Besøg os på Byggeri'20
Besøg os på Byggeri'20

Når emballagen er blå, er indholdet grønt

Dato 10 Marts 2020 09:30 – 13 Marts 2020 17:00

Sted MESSE C, Fredericia

Besøg os på Byggeri ’20 i Fredericia den 10.-13. marts 2020 og oplev Danmarkspremieren på SolarRoof - endnu et bidrag til det bæredygtige byggeri fra Lindab.

stand A-1040 præsenteres endnu en blå kasse med grønt indhold. Denne gang er det vores teknologisk banebrydende og bæredygtige kliktag med integrerede solceller, som effektivt omdanner solens stråler til grøn energi i bygningen.

Du vil elske at montere det - og dine kunder vil elske effekten af det!

Lindab SolarRoof er et must see på Byggeri '20. Men der er masser af anden inspiration og viden at hente - f.eks. om vores tagrender, garageporte og sandwichpaneler.

Vi byder på frisk, bariatabrygget kaffe og en snak om lige præcis det, du gerne vil vide mere om.

HUSK...
Vores blå emballage er din garanti for, at indholdet lever op til bæredygtigheds- og certificeringskrav. Du behøver derfor ikke at vide alt om produkternes bæredygtige fortræffeligheder, når du skal vælge byggematerialer. Når bare emballagen er blå, er du på den sikre side.

Det er ikke bare noget, vi siger. Byggeriets eksperter er enige, og vi er da også blevet nomineret til Byggeriets Energipris! Læs mere om nomineringen her

Bæredygtighedskonkurrence - deltag og vind kr. 5.000,-

Deltag i konkurrencen og bliv den heldige vinder i lodtrækningen om kr. 5.000 kr. Hvis du er en af de første 200 deltagere, får du samtidig en Solar powerbank i gave, når du besøger vores stand under byggeri messen.

Du deltager i konkurrencen her

Vil du vide mere som vores Lindab SolarRoof? Besøg lindabsolarroof.dk

Kategorier

Kontakt

René Jensen

René Jensen

Salgsdirektør, Lindab A/S Profil +45 73 99 73 61
Lene Agger

Lene Agger

Udviklingsingeniør Profil +45 73 99 73 32

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.