Få vores nyheder på mail

Når emballagen er blå, er indholdet grønt

Arrangement

Besøg os på Byggeri'20
10
MAR
MESSE C, Fredericia
 

Besøg os på Byggeri ’20 i Fredericia den 10.-13. marts 2020 og oplev Danmarkspremieren på SolarRoof - endnu et bidrag til det bæredygtige byggeri fra Lindab.

stand A-1040 præsenteres endnu en blå kasse med grønt indhold. Denne gang er det vores teknologisk banebrydende og bæredygtige kliktag med integrerede solceller, som effektivt omdanner solens stråler til grøn energi i bygningen.

Du vil elske at montere det - og dine kunder vil elske effekten af det!

Lindab SolarRoof er et must see på Byggeri '20. Men der er masser af anden inspiration og viden at hente - f.eks. om vores tagrender, garageporte og sandwichpaneler.

Vi byder på frisk, bariatabrygget kaffe og en snak om lige præcis det, du gerne vil vide mere om.

HUSK...
Vores blå emballage er din garanti for, at indholdet lever op til bæredygtigheds- og certificeringskrav. Du behøver derfor ikke at vide alt om produkternes bæredygtige fortræffeligheder, når du skal vælge byggematerialer. Når bare emballagen er blå, er du på den sikre side.

Det er ikke bare noget, vi siger. Byggeriets eksperter er enige, og vi er da også blevet nomineret til Byggeriets Energipris! Læs mere om nomineringen her

Bæredygtighedskonkurrence - deltag og vind kr. 5.000,-

Deltag i konkurrencen og bliv den heldige vinder i lodtrækningen om kr. 5.000 kr. Hvis du er en af de første 200 deltagere, får du samtidig en Solar powerbank i gave, når du besøger vores stand under byggeri messen.

Du deltager i konkurrencen her

Vil du vide mere som vores Lindab SolarRoof? Besøg lindabsolarroof.dk

Tilmeld dig

Tilmeld dig til arrangement

Kommentarer (0)

Tilføj kommentar

Kommentar

Ved at indsende kommentaren accepterer du, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med Mynewsdesks privatlivspolitik.