Få vores nyheder på mail

Stor efterspørgsel på intelligente garageporte

Pressemeddelelse   •   Maj 11, 2016 13:07 CEST

Efterspørgslen på intelligente porte er stigende, fortæller producenten Lindab, som netop har leveret en stor ordre på 90 porte til boligforeningen Skottegården i Kastrup.

En port er ikke bare en port. I dag skal en port kunne meget mere end blot at åbne og lukke. Den skal være energirigtig, sikker og ikke mindst brugervenlig, så den fungerer uden driftsproblemer. Samtidig skal kvaliteten være i orden, hvis porten skal kunne modstå hård behandling fra naturens elementer på daglig basis.

”En port skal selvfølgelig være nem at åbne og kunne holde regn, vind og kulde ude og varmen inde. Men vi oplever også en stor efterspørgsel på løsninger, der gør hverdagen nemmere for brugeren. For eksempel lader vores ventilationsåbning i toppen af porten, brugeren åbne et lille område af porten og skabe ventilation, der forebygger fugt og lignende, men uden at hele porten behøver at stå åben. En praktisk løsning,” fortæller salgschef René Jensen fra Lindab.
For privatpersoner er de intelligente løsninger gode detaljer, men for professionelle som Skottegården i Kastrup med 90 garageporte har en opgradering fra gamle træporte til moderne og tættere porte en stor effekt i dagligdagen.

Teknologiens mange muligheder

Det er dog ikke kun i forhold til energivenlighed og praktik, at Lindab tilstræber at gøre brugernes hverdag nemmere. Også teknologi og sikkerhed fylder meget for brugerne og dermed også i udviklingen af nye løsninger.

”Vi bestræber os altid på at udvikle løsninger, der gør en forskel for vores kunder i hverdagen. Det kan være tilføjelsen af LED-lys eller en fingerscanner, der på én gang gør betjeningen af porten mere sikker og brugervenlig, da man ikke længere er afhængig af en fjernbetjening eller kode,” fortæller René Jensen.

Betjen porten med din smartphone

Et andet eksempel på en nytænkning er Lindabs nye betjeningsløsning til smartphone, der gør det muligt at betjene porten direkte fra telefonen.

”Smartphones fylder mere og mere for os alle og sammenlignet med en fjernebetjening er risikoen for, at den bliver væk markant mindre. Derfor tilbyder vi GoGo Gate-modulet og en tilhørende smartphone-app, der gør det muligt for brugerne at betjene porten direkte fra deres smartphone,” fortæller René Jensen og fortsætter:

”Det er svært at forudsige, hvad det næste bliver i udviklingen af intelligente porte. Det bliver spændende at se, hvad brugerne efterspørger,” afslutter han.

Yderligere informationer René Jensen, salgschef BK i Lindab A/S, tlf.: 51 80 04 35 mail: rjen@lindab.dk

Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 7.589 mio i 2015 og er etableret i 32 lande med ca. 5.100 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2015 udgjorde det nordiske marked 44%, CEE/CIS 19% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 33% og andre markeder udgjorde 4% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Produkter og løsninger

Ventilation
Kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation, opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter
Produkter og systemer af tyndpladestål. Tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer

Præfabrikerede systemer af stål. Komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.