Gå til indhold
Heino Juhl er udnævnt til ny administrerende direktør for Lindab A/S, hvor han får til opgave at videreføre de seneste års positive udvikling med organisk vækst samt øget fokus på bæredygtighed og digitalisering.
Heino Juhl er udnævnt til ny administrerende direktør for Lindab A/S, hvor han får til opgave at videreføre de seneste års positive udvikling med organisk vækst samt øget fokus på bæredygtighed og digitalisering.

Pressemeddelelse -

Ny direktør hos Lindab skal fortsætte digital og bæredygtig udvikling

Efter flere års vækst skifter én af landets førende leverandører til byggeriet, Lindab A/S, ud på direktørposten. Heino Juhl tiltræder som ny administrerende direktør, hvor han skal fortsætte virksomhedens digitale og bæredygtige udvikling. Han overtager posten efter Mette Brøndum, der fortsætter i rollen som direktør for Salgs Region Vesteuropa.

Heino Juhl er per 17. maj 2021 tiltrådt som ny administrerende direktør for Lindab A/S, der fra hovedkontoret i Haderslev beskæftiger mere end 500 medarbejdere.

46-årige Heino Juhl, der kommer fra en stilling som HR- og marketingchef hos Lindab skal fremover stå i spidsen for virksomhedens videre arbejde med digitalisering og bæredygtighed med mennesket i midten.

”Det, der er fantastisk ved Lindab er, at vi er en meget robust virksomhed med en stærk kultur, der bunder i vores kerneværdier. Vi har en stærk relation ud til vores kunder, som er opbygget gennem mange år af vores dygtige organisation. Den relation vil vi altid have respekt for, og det er med kundens succes som målsætning, at vi arbejder dedikeret med digitalisering og bæredygtighed,” siger Heino Juhl, ny administrerende direktør i Lindab A/S.

Bygger bro mellem medarbejdere og marked

I sin tid som HR- og marketingchef har Heino Juhl haft særligt fokus på at øge kendskabet til Lindabs produkter i markedet, styrke Lindabs brand og samtidig bevare høj trivsel og motivation blandt medarbejderne. Det fokus har blandt andet ført til indførelsen af en kundeundersøgelse, Lindab Lytter, og en Great Place to Work-certificering, som én af landets bedste arbejdspladser.

En stærk kulturbærer

I sin tid som HR- og marketingchef har Heino Juhl arbejdet tæt sammen med Mette Brøndum, der har stor tiltro til sin afløser.

”Jeg er glad for at give stafetten videre til Heino, som er en stærk kulturbærer med stor forståelse for forretningen. Med sit kommercielle, strategiske og samlende mind-set skal han videreføre Lindabs udvikling mod at blive en endnu mere moderne virksomhed, hvor bæredygtighed, digitalisering og mennesker er højt på agendaen,” siger Mette Brøndum.

Skarpt fokus på opkøb og nye forretningsområder

Mette Brøndum har sideløbende med rollen som administrerende direktør for Lindab A/S også haft ansvaret som regionsdirektør med overordnet ansvar for Region Vesteuropa. En region som de seneste år har oplevet vækst. En række opkøb i England og Irland samt en positiv udvikling i Benelux og Danmark har medført et øget behov for fokus.

”Lindab vokser på alle fronter, og jeg glæder mig til at kunne rette min fulde opmærksomhed mod arbejdet i salgsregionen, hvor vi fortsat vil have fokus på nye forretningsområder og opkøb samt at sikre, at vi tænker bæredygtighed og digitalisering i alle lande,” siger Mette Brøndum.

Om Heino Juhl:

  • Heino Juhl har været ansat i Lindab A/S siden 2017, hvor han tiltrådte som marketingchef.
  • I 2018 blev han yderligere ansvarlig for HR og indtrådte som en del af direktionen.
  • Heino er uddannet HD i Marketing Management samt merkonom og uddannet grafiker.
  • Inden han kom til Lindab har han brugt det meste af sit arbejdsliv inden for reklamebranchen, hvor han blandt andet har været afdelingsdirektør hos virksomheden Marketsquare og arbejdet med byggemarkedskæder og detailhandlen.

Heino Juhl er udnævnt til ny administrerende direktør for Lindab A/S.

Fakta om Lindab A/S:

  • Lindab A/S er en del af den svenske Lindab-koncern, som er repræsenteret i 24 lande og har mere end 5.000 medarbejdere.
  • Virksomheden er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm.
  • Det danske marked er koncernens næststørste.
  • Udvikler systemer til indeklimaløsninger og fremstiller ventilationskanaler samt tilbehør.
  • Designer og producerer tagrender, facade- og tagløsninger samt porte til bæredygtigt byggeri.
  • Hovedkontor i Haderslev, en større fabrik i Jels og afdelinger i Hvidovre, Farum, Skovlunde, Viby J og Aalborg.

Mette Brøndum fortsætter i rollen som direktør for Salgs Region Vesteuropa, hvor hun skal sikre, at den organiske vækst suppleres af strategiske opkøb og udvidelse af forretningsområder i både Danmark, England, Irland og Benelux.

Emner

Kategorier


Om Lindab

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer kanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, samt tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 24 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2020 en nettoomsætning på SEK 9,166 mio.

Kontakt

Thomas Skjøth Eriksen

Thomas Skjøth Eriksen

Pressekontakt Marketing Projektleder, Lindab A/S +45 73 99 73 35

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.