Gå til indhold
Som den første på markedet har Lindabs kanalsystemer Lindab Safe og Safe Click nu modtaget en Eurovent-certificering i bedste tæthedsklasse.
Som den første på markedet har Lindabs kanalsystemer Lindab Safe og Safe Click nu modtaget en Eurovent-certificering i bedste tæthedsklasse.

Pressemeddelelse -

Lindab modtager prestigefuld certificering

Den største hindring for en god og effektiv ventilationsløsning er utætheder. Branchen arbejder konstant på at forbedre tæthedsgraden af løsningerne. Som den første på markedet har Lindabs kanalsystemer nu modtaget en Eurovent-certificering i bedste tæthedsklasse.

Omkring 40 procent af det samlede energiforbrug i Europa stammer fra bygninger, og i de bygninger går cirka 30 procent af det samlede energiforbrug til ventilation. Derfor arbejder branchen konstant på at forbedre tæthedsgraden og minimere lækage i særligt kanalsystemerne.

Markedets tætteste kanalsystemer

Nu ser det imidlertid ud til at kapløbet om markedets tætteste kanaler har fundet en vinder, da Lindab, som de første på markedet, har opnået en Eurovent-certificering i højeste tæthedsklasse.


”Certificeringen er en blåstempling af vores daglige bestræbelser på at hæve barren for ventilationsbranchen og en anerkendelse af Lindab som førende leverandør af moderne indeklimaløsninger” fortæller Werner J. Andresen, produktchef i Lindab Ventilation.

Der er helt konkret tale om virksomhedens to kanalsystemer Lindab Safe og Lindab Safe Click, som har modtaget en certificering i den mest krævende tæthedsklasse med betegnelsen D.

Certificeret tryghed

Eurovent er en organisation, der kontrollerer energieffektivitet, ydeevne og lækage af produkter til blandt andre ventilationsbranchen. Som baggrund for Lindabs certificering har Eurovent derfor både udført tests og auditeret Lindabs fabrikker.  

”Alle certificeringer handler om tryghed. Lindab Safe og Safe Click har længe været det foretrukne valg af cirkulære kanalsystemer på markedet, men med certificeringen fra Eurovent får installatører og samarbejdspartnere en ekstern validering og bekræftelse af både kvalitet og ydeevne,” siger Werner J. Andresen og fortsætter:

”Hvis vi som samfund skal reducere vores energiforbrug og minimere miljøbelastningen, må vi ikke tage til takke med status quo, men altid stræbe efter at blive bedre,”.

Tjek den løbende gyldighed af certifikatet: www.eurovent-certification.com


Yderligere oplysninger:

Werner Andresen, produktchef, Lindab, tlf.nr.: 73 23 23 93, mail: werner.andresen@lindab.com

Emner


Om Lindab

Lindabs produkter og løsninger er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Alt dette øger kundeværdien.

Koncernen havde en nettoomsætning på SEK 7.849 mio i 2016 og er etableret i 32 lande med ca. 5.100 ansatte. Hovedmarkedet er erhvervsbyggeri som tegner sig for 80% af omsætningen, mens privatkunder tegner sig for 20% af omsætningen. I løbet af 2016 udgjorde det nordiske marked 47%, CEE/CIS 17% (Central- og Østeuropa samt andre tidligere sovjetrepublikker), Vesteuropa 33% og andre markeder udgjorde 3% af det samlede salg.

Aktien er børsnoteret på Nasdaq OMX Nordic Exchange, Stockholm samt Mid Cap (ticker LIAB).

Lindabs produkter og løsninger

Ventilation:Vi producerer kanalsystemer med tilbehør og løsninger til ventilation samt opvarmning og køling til styring af indeklima.

Byggekomponenter: Alle vores produkter og systemer er af tyndpladestål. Vi producerer tagrender, tag- og vægbeklædning, garageporte og stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner.

Byggesystemer: Systemerne er præfabrikerede i stål. Vi producerer komplette byggeløsninger som omfatter ydervægge med hovedstruktur, vægge, tage og tilbehør.

Good Thinking

Hos Lindab er Good Thinking en filosofi, der styrer os i alt vi gør. Vi arbejder hver dag på at skabe et sundt indeklima og forenkle opførelsen af bæredygtige bygninger. Vi stræber efter at designe brugervenlige, innovative produkter og løsninger og sikre en effektiv logistik og tilgængelighed. Vi forsøger hele tiden at optimere vores virksomhed så vi kan reducere vores aftryk på miljøet og klimaet. Det gør vi ved at udvikle nye metoder til produktion af vores produkter og løsninger med brug af et minimum af energi og naturlige ressourcer og derved mindske de negative konsekvenser for miljøet. Vi anvender stål i vores produktion og stål er et af få materialer, der kan genanvendes et uendeligt antal gange, uden at dets egenskaber går tabt. Det medfører et lavere CO2-udslip i naturen og et mindre energispild.

Kontakt

Werner Andresen

Werner Andresen

Produktchef ADS, Lindab A/S Ventilation +45 73 23 23 93

Relateret materiale

Lindab er en international koncern som udvikler, fremstiller, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger, til forenkling af byggeri og forbedring af indeklima.

Lindab er leverandør til byggebranchen. Produkterne er kendetegnende ved deres høje kvalitet, enkle at montere, energieffektive, miljøvenlige samt at de leveres med et højt niveau af service. Vi producerer ventilationskanalsystemer, tilbehør og løsninger til ventilation og styring af indeklima, tagrender, tag- og vægbeklædning, garage- og industriporte samt stålprofiler til væg-, tag- og bjælkekonstruktioner. Alle produkter er lavet af tyndpladestål. Lindab er en international koncern etableret i 20 lande med ca. 5.000 ansatte. I Danmark er der 525 medarbejdere. Koncernen havde i 2022 en nettoomsætning på SEK 12,366 mio.